2009-05-19, 08:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Seks w rodzinie katolickiej
Cytat:
Napisane przez the rock
NIE jestem hipokrytką tylko widzę co się wokół mnie dzieje!!! A Ty lepiej zdejmij te klapki z oczu i popatrz na księży którzy to właśnie kosciół reprezentuja swoim postępowaniem i swoją postawą.
|
Ale jakie KLAPKI?
Ja nie jestem katoliczką, widzę co się dzieje, tylko razi mnie duży poziom hipokryzji wśród społeczeństwa, a raczej nie hipokryzji tylko głupoty.
To tak jakby wegetarianin powiedział, że on je mięso, bo bo tak naprawdę środowisko wegetariańskie jest zakłamane, zasady bzdurne i pewien znajomy guru odnośnie wegetarianizmu bezczelnie spożywa mięso po kryjomu.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
Cytat:
Napisane przez irie18*
Agnostyk to człowiek ktory nie wierzy w Boga ale tez nie neguje jego istnienia . po prostu nie wie czy on jest czy nie. Takze nie sadze zeby mozna było tak okreslic osobe ktora w Boga wierzy i codziennie sie modli. Oczywiscie nie oznacza to, że od razu jest katoliczką
|
W sumie racja, ale chyba bliżej jej do poglądu typu "modlę się, bo a nuż" niż "modlę się bo wierzę w określoną religię, choć jej zasady uważam za bzdurne"
|
|
|