Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BeZnAdZiEjA.. :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-19, 08:46   #3
Kassiia0610
Raczkowanie

Dot.: BeZnAdZiEjA.. :/

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
Z doswiadczenia wiem ze tak naprade nic nie zmieni sie w Twoim zyciu jak osiagniesz ta wymarzona wage. Jaka masz pewnosc ze bedziesz wtedy chciala wychodzic z domu, ze wszystko sie zmieni? To tylko waga, choc wiem ze trudno nie uzalezniac od niej calego zycia.
Myslalas o wizycie u psychologa?

Myslalam, ale wczesniej..
Teraz sie to troche uspokoilo.
I wolalabym sama sobie z tym poradzic.
Zawsze mialam mocna psychike, i potrafilam sobie sama radzic z problemami, tak jak np z tymi poczadkami anoreksi. Nie wiem czemu ale bardzo sie zminila, niestety na gorsze :/ A co do wagi, wiem, ze to tylko waga itd. Ale zawsze zalezalo mi na tym zeby swietnie wygldac, gdy bylam chudsza moje zycie innaczej wygladalo, bylam szczesliwa, nie siedzialm w domu. Pewlno osob do mnie pisze chce sie spodkac, czy to starzy czy nowi znajomi. A ja zawsze pisze, ze nie mam czasu albo cos. A tak naprawde to nie ejst to ze nie mam zcasu tylko zle sie czuje z taka soba, kazdy pamieta mnie jako ta bardzo ladna dziewczyne z idealna figora. Nie mieszcze sie w zadne stare ciuchy. Jak ide na zakupy to kupuje ciuchy w tym samym rozmiaze co kiedys np bluzki, bo spodni nie kupuje wogole.. A potem one leza w szafie i ani razu ich nie ubieram i kupuje nowe.. Wiem, ze to glupie.. ale tak jest.. Bardzo chcialabym schudnac do tej starej wagi, i to w miare szybko a potem jakos poukladac sobie zycie, wiem ze gdybyms chudla to to wszytsko bylo by prostsze..
Kassiia0610 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując