Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - makijaż na studniówkę u kosmetyczki- opłaca się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-30, 21:34   #11
Kasiek1987
Zakorzenienie

Dot.: makijaż na studniówkę u kosmetyczki- opłaca się?

Cytat:
Napisane przez karamba
[FONT="Comic Sans MS"]Przyznam, że po poście Kasiek'a przejrzałam katalog wizażystów i z przykrością stwierdzam że ceny są dość wysokie...
Nawet mam uchomikowane tyle, ale nie sądze, żeby taki zwykły makijaż <a ja chce taki najzwyklejszy, bardzo delikatny i mało widoczny> był wart 70zł! Troche głupio byłoby mi tyle kasy wywalić<nawet nie śmiem prosić o płacenie za to i za fryzjera rodziców bo mnie wyśmiają i tak uważają ze taka wersja studniówki to pomyłka>...
Ale chyba w takich salonach kosmetycznych jest taniej?
Ale czy jakość nie jest adekwatna do ceny? ; /
[/font]
70zł?? To faktycznie sporo... Chociaż ta "moja" powiedziała, że za takie kosmetyki, jakich używa, też powinna brać więcej za makijaż, ale woli mieć więcej klientów.
A co do kosmetyczek... U mnie w Gliwicach wszędzie ceny były zbliżone - najtaniej znalazłam za 40zł, jednak po zobaczeniu, jak ta Pani zrobiła mojej mamie makijaż dzienny, wolałam wydać te 10zł więcej na kogoś, kto ma dyplom wizażystki. Nie mówię, że każda kosmetyczka ma marne pojęcie o makijażu, ale ja już nie mam zaufania.
A jak znalazłam Agnieszkę (), to jakoś od razu postanowiłam jej zaufać, i nie zawiodłam się
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując