2009-05-19, 16:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Asiulka patrz lokalizacja p:p U mnie test kosztuje od 5 euro wzwyz a test beta HCG ok 20,a jeszcze jak trzeba na to badanie skierowanie to trzeba doliczyc wizyte u lekarza,a ja narazie moge tylko prywatnie wiec znowu ok 100 euro jak nie wiecej A ze bylismy niedawno w Polsce i troche poszalelismy to teraz musze sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na na wyplate zeby isc do lekarza Takie zycie....
Stara Panna no to szczerze wspolczuje tego bolu...ten promieniujacy bol tez przechodzilam miedzy innymi objawami ale juz na szczescie troche ustapil i teraz boli tylko podbrzusze Hmm a co do tescika,to jak moge doradzic to lepiej rano,juz cos o tym wiem ... 
Gosbaj szoruj do lekarza w te pedy,lepiej wyleczyc jesli to pecherz niz pozniej cierpiec!!!
Ale hmm znowu ta gula,brak apetytu i zgaga daja do myslenia,ale w razie czego lepiej isc do lekarza i zrobic badanie moczu,w razie ewentualnego przypisywania lekow mozesz powiedziec jakie masz objawy to lekarz juz lepiej bedzie wiedzial co Ci przypisac 
No to teraz czekamy do 25 zeby nie przyszla @ i trzymam kciuki za 2 kreseczki 
Karlosaga a jestes przed @ ??? Jakis termin na tescik??? Hmm no te zylki to kolejny objaw 
Kurcze kazda ma jakies objawy ciazy,ciekawe co to w koncu z nami wyjdzie Mam nadzieje ze u kazdej wyjda 2 kreseczki
Pozdrowionka kobietki i trzymajcie sie cieplutko
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------
Zeberko noo zrobie zrobie tylko chce jeszcze poczekac tak dla pewnosci 
@ byla inna,jakos malo tego bylo no i krotko,teraz mam tylko plamienia...ale objawy choc zmniejszyly swoje nasilenie to dalej sa...z tym ze teraz doszlo jeszcze straszne odbijanie sie po wszystkim co wezme do ust,i dzis prawie caly dzionek mialam czkawke-ale to moze poprostu ktos mnie wspominal   Nie wiem naprawde co to wszystko moze znaczyc...gubie sie juz w tym 
Buziaki
|
|
|