2009-05-19, 21:11
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
Napisane przez bandola18
Hej!
Co do rozmowy to była konkretna, na poziomie, odpowiedź dostanę pod koniec tygodnia czy zakwalifikowałam się do 2 etapu.
Poza tym w ten upał buty mnie obtarły, w ZUSie nic nie załatwiłam , bo mnie mają szeroko gdzieś gdy ja ich o coś proszę, po prostu nie mam jeszcze jednego zaświadczenia, tak więc nie mogłam się zarejestrowac w MUPie.
A poza tym wszystkie witam gorąco i ściskam serdecznie.
Za spotkaniem jestem jak najbradziej, w końcu wyszłam z doła, a spotkanie wczorajsze było mi potrzebne.
|
aby się udalo przejść do kolejnego etapu
a z ZUSem to niestety zawsze tak jest 
my też ściskamy i zapraszamy z Krzysiem na spotkaniowy spacerek może 
Cytat:
Napisane przez ruda3d
Bandola - dobrze, że z dołka wyszłaś...  ja niby też wyszłam, ale mam huśtawki nastrojów (i nie jestem w ciąży na bank!). Acha, mnie też buty natarły - i to stare, w których przetańczyłam pół własnego wesela 
|
a może jednak ciąża albo tak na zmianę pogody wahania 
Cytat:
Napisane przez jodie
ok, więc ogłaszam że jestem znów panną 
|
Cytat:
Napisane przez skrzatek24
A udało się spotkanko i nie zmokłyśmy, no chyba, że rudalbn z Krzysiem, bo na koniec mocno się zachmurzyło. Sija dzięki jeszcze raz za pomoce i wit 
|
a udało się udało
my nie zmokliśmy - nawet mi się Krzyś nie obudził dopiero w domu jak go z wózia wyjmowałam 
Cytat:
Napisane przez sija
Hej
Skrzatek, Rudalbn  bardzo miło było się z Wami spotkać 
Spacerek się udał, chociaż musiałam wcześniej wracać, bo Ani się poprzestawiały dziś troche godziny karmienia, więc tylko godzinkę z nią pochodziłam.
|
nam też było bardzo miło i mam nadzieję że jeszcze kiedyś powtórzymy taki spacerek Ania bardzo grzeczna 
Cytat:
Napisane przez Malpka
ja to na jakiekolwiek bym sie chciała załapać czy ranne czy popołudniowe  ale chyba to niemożliwe w najbliższym czasie
pytanko do mamuś, gdzie jeżdziłyście do ortopedy z maluchami  bo musze sie wybrać jak najszybciej, macie jakiegoś godnego polecenia lekarza 
|
jeszcze na niejedno się załapiesz 
ja byłam u ortopedy na ul. Kiwerskiego - dr Kiełbasa - nawet wporządku przynajmniej po pierwszej wizycie i nie trzeba było długo czekać bo rejestracja telefonicznie i po tyg wizyta - na hipotecznej podobno dłużej się czeka
Cytat:
Napisane przez skrzatek24
Sija - mi też było miło. No i od dzis mam postanowienie, że sama juz do Lublina przed porodem nie wybieram się... chociaz juz to nie raz mówiłam 
Tak btw i Ania i Krzysio to dzieci anioły  Takie dwa słodziaki 
|
skrzatek jak się czujesz po powrocie nie wytrzęsło Cię za bardzo w autobusie ?
a brzuszek masz śliczny kuleczka taka .. ciekawe jak będzie wyglądał lokator 
ja też mam pytanko do mamusiek ... jak rejestrowałyście dzieci na szczepienie to długo czekałyście ? Bo ja dzisiaj dzwoniłam do przychodni i dopiero na 26 nas zapisała no i normalnie do tego pediatry się czeka jakieś 2 dni nie wiem czy nie przesadzają - bo jak dziecko mi zachoruje to mam 2 dni czekać zanim lekarz będzie miał czas
|
|
|