Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-20, 12:32   #293
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
Dziń Doberek
a ja juz sie obudziłam i wstałam bo nie ma co juz spać bo tyle roboty czeka:PP kurde za oknem pochmurno a miałobyc słonko!!! ja tu głowe musze umyć a tu nieciekawie jest
i jakaś głodna jestem więc czas na śniadanko

Monia a ja tez mam scuha skóre przeważnie na nogach a tak mie czesto swędzą, że aż do krwi drapie może do od depilatora, że one wrastają i sie tak buntuja
a ja mam w swoim pokoju laptopa a mama u siebie kompa, ale jak sami jestęsmy to też na dwóch siedziem:P i wtedy bęc cisza każdyw swoim świecie nie tak czesto się dzieje tak na szczeście bo co to za spotkanieby było
a Ty tak siama pijesz piwko w domku??
a woreczki mam na półkach w szafce by koszyciki i inne kosmetyki jej nie ryowwały w szafie z ciuhami na półkach też je mam one są takie nowiutke, równe mama z pracy przynosi to nie takie szeleszczące jak w sklepie takie inne heh ale namotałam
i co wczoraj mama napiekła na tą komunie??

Magic coś Ci policjanci do Ciebie często przychodzą heheee

Sabcia mówisz, że bluzki Ci sie rozchodzą aaa to mi bardziej w tym miejscu spadają i niewiem co lepsze;p
to miłej pracy;*

Limonka pewnie, że ściagaj nasz pomysł naprawde to fajna sprawa a jak miło sie to potem przegląda
zgadzam się z Twoja rozkimną co do srody masz rację tak w środku jest i ni w ta ni we wtą

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

mAV NIECH TEN WYJAZD BĘDZIE UDANY))
no bardzo udany jutro naprzyklad mam dentyste w nocy dostane @ czuje ja w kosciach

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Mav- będę musiała się rozejrzeć w Empiku.
Mam nadzieję, że pobyt w Polsce będzie bardziej udany niż się na to nastawiasz
ja tez

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
Aha, jeszcze jedno, jak wy cos napiszecie co ja chcialabym sie wypowiedziec to juz ten temat jest skonczony wiec wole nie wracac to tego
Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
witaj kasiula
ja drugi dzień siedze w domu to na bieżąco czytam i łatwo jest odp jak każdemu można co chwile bo o tak o wpaadać to strasznie truno. temat to wiadomość to inny:P
a na kiedy planuje się u was koniec remontu?
u mnie się już skończył i teraz porządki

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Magic bedzie wesoło;*
a co ma być 31 maja u Ciebie??
no wlasnie

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora