Dziń Doberek

a ja juz sie obudziłam i wstałam bo nie ma co juz spać bo tyle roboty czeka:PP kurde za oknem pochmurno a miałobyc słonko!!! ja tu głowe musze umyć a tu nieciekawie jest

i jakaś głodna jestem więc czas na śniadanko
Monia a ja tez mam scuha skóre przeważnie na nogach a tak mie czesto swędzą, że aż do krwi drapie może do od depilatora, że one wrastają i sie tak buntuja

a ja mam w swoim pokoju laptopa a mama u siebie kompa, ale jak sami jestęsmy to też na dwóch siedziem:P i wtedy bęc cisza każdyw swoim świecie

nie tak czesto się dzieje tak na szczeście bo co to za spotkanieby było

a Ty tak siama pijesz piwko w domku??
a woreczki mam na półkach w szafce by koszyciki i inne kosmetyki jej nie ryowwały

w szafie z ciuhami na półkach też je mam

one są takie nowiutke, równe mama z pracy przynosi to nie takie szeleszczące jak w sklepie takie inne

heh ale namotałam

i co wczoraj mama napiekła na tą komunie??
Magic coś Ci policjanci do Ciebie często przychodzą heheee
Sabcia mówisz, że bluzki Ci sie rozchodzą aaa to mi bardziej w tym miejscu spadają i niewiem co lepsze;p
to miłej pracy;*
Limonka pewnie, że ściagaj nasz pomysł naprawde to fajna sprawa a jak miło sie to potem przegląda

zgadzam się z Twoja rozkimną co do srody masz rację tak w środku jest i ni w ta ni we wtą
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------
mAV NIECH TEN WYJAZD BĘDZIE UDANY

))