Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-20, 20:30   #117
lwica83
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Pappaya normalnie mały miłośnik kwiatów Wam urósł co do brzuszka to na pewno nie można pomylić z najedzonym i tak jak już poprzednio oglądałam Twoje zdjęcia wpadłam w taki sentymentalny nastrój...
Elsi co do związku to może faktycznie faceta mam w porządku tylko też to ja jestem zołza która wszystkiego się czepia, już sama się ostatnio we wszystkim gubie... już bym chciała żeby był czerwiec i wiedziec do będzie z moją pracą... bo chwilowo to to przesłania mi większość wolnych chwil... niestety tych przeznaczonych na sen też... jest wspaniałym ojcem dla Dawida i teraz to głownie to się liczy bo ja jakoś taka mało siły mam na wszystko...
Midey ja smecte dosypywałam do mleka lub kaszki... tak mi poradziła doktorowa...
Dawid dziś napił się z butelki takiej ala bidon z nestle z wodą mineralną i stała się to jego ogromna przyjaciółka co bardzo mnie cieszy... niestety przewrócił się i ma zdarty policzek i guza na czole tym razem pod opieką tatusia...
no nic uciekam...
lwica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując