2009-05-21, 05:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
Napisane przez anika222
kobitki połaziłam dzis za bielizną i bida z nędzą w gliwicach byłam tez w zabrzu w m1 i tez nic - w forum znalazłam dwa biustonosze w ktorych sie zakochałam ale i tu pojawia sie ale firma selmark dość sobie liczy za swoja nbielizne ale trzeba przyznac wykonany swietnie prawie wcale go nei czułam i miałam taaaaaki biust ze szok  chyba odżałuje i sobie chociaz stanik od nich kupie a reszte jakas zwykła znaczy pas i figi
|
ja miałam tak w Katowicach, łaziłam łaziłam nic nie kupiła, w końcu koło empiku był taki malutki sklepik, i tam mierzyłam chyba z 4 modele,w końcu wybrałam najdroższy ;P
może się wybierz do tej Abry, chyba że jesteś już zdecydowana na ten selmark... ale jak patrzyłam na necie, to faktycznie ceny mają niezłe :P
Cytat:
Napisane przez SSR
Lady gdzie na hali, wskaż drogę 
|
wchodzisz tymi schodami od ryb, na górze przed sobą masz ten wąski przesmyk, wchodzisz w niego, i są 2 stoiska z bielizną, pierwszy na rogu to nie, i ten drugi po lewej [na zewnątrz wiszą zawsze wywieszone rózne kompleciki]
Cytat:
Napisane przez SSR
Lady ale fajne modele tych gorsetów wyszukałaś  Nigdy nie myślałam, aby mieć gorset, ale on chyba lepiej zakryje jakieś krągłości i niedoskonałości. A o noc poślubną się nie martwię, mgę być nawet w worku jutowym, bo i tak go na sobie długo mieć nie będę 
|
ja to włąsnie kombinuję, żeby sobie na noc poślubną coś fajnego kupić, podobają mi się kompleiciki z obsessive ale troszka drogie :/
dorwałam tez na allegro ten nasz tarnogórski sexshop i pooglądałam co mają w ofercie, i spodobała mi się ta pokojówka... więc na chwilę obecną to chyba sobie takie przebranko sprawie ;P
Cytat:
Napisane przez anialaura
SSR racja nawet worek za dlugo nie polezy na Nas  Na drugi dzien i tak nie zpamietaja w co bylysmy ubrane 
Moj i tak najbardziej lubi mnie naga wiec chyba zaloze tylko klapeczki z puszkiem   zeby nie bylo ze calkiem naga 
|
taa i ewentualnie kroplę perfum albo kajdanki 
Cytat:
Napisane przez SSR
Jeju muszę poczytać coś o tej diecie, bo z tego co piszecie to jest straszna. Może warto spróbować hmmmmm
|
ja znowu wróciłam do biegania, może coś z tego wyniknie