Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-22, 16:06   #4497
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia i nie szukaj sobie sama wymówek typu nie ma gdzie.. my np też nie lubimy żeby jakiekolwiek dźwięki ktoś słyszał i np jak jestem na stancji to dosłownie po drugiej stronie ściany śpi koleżanka i umarłabym gdyby usłyszała np trzeszczące łózko które trzeszczy przez godzinę non stop hehehe ale wtedy wtul się w Tadzika, zsuńcie gatki i załatw sprawę bezszelestnie niby nic a facet będzie w siódmym niebie
można też iść do łazienki, można iśc na spacerek do lasu. My z tz chyba wszystkie możlwie i niemożliwe miejsca zaliczyliśmy, dlatego własnie nie wierzę, że się nie da.
Mi było czasem nieswojo jak tz miszkal kolegami a później jdengo dziewczyna tez z nimi mieszkała, bo my przychodziliśmy do mieszkania i żadnego obiadu tylko od razu sie zamykaliśmy u tż, muzyka i wiadomo co się dzieje. A później zamawialismy pizzę i znowu a oni wszyscy byli tacy świętoszkwaci, że też sie spinłm, żeby nic nie było słychać.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
podstawa i cala gra wstepna nie wyobrazam sobie jak facet (kobieta rowniez) moze byc gotowy do dalszego konkretniejszego dzialania bez O wstep musi byc!
ktos nawet gdzie kiedys napisalo tym jak bardzo wazna jest gra wstepna
dokładnieFacet to jeszcze

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
już widzę tytuł kolejnej części wątku
sexy dzikie kotki i fanki O Panny Młode 2010
jestem za
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora