2009-05-22, 16:06

| 

| 

| 

Zakorzenienie 

| 

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat: 

Napisane przez  tancerka212

Kasia i nie szukaj sobie sama wymówek typu nie ma gdzie.. my np też nie lubimy żeby jakiekolwiek dźwięki ktoś słyszał i np jak jestem na stancji to dosłownie po drugiej stronie ściany śpi koleżanka i umarłabym gdyby usłyszała np trzeszczące łózko które trzeszczy przez godzinę non stop hehehe ale wtedy wtul się w Tadzika, zsuńcie gatki i załatw sprawę bezszelestnie   niby nic a facet będzie w siódmym niebie   

| 

można też iść do łazienki, można iśc na spacerek do lasu. My z tz chyba wszystkie możlwie i niemożliwe miejsca zaliczyliśmy, dlatego własnie nie wierzę, że się nie da. 
Mi było czasem nieswojo jak tz miszkal  kolegami a później jdengo dziewczyna tez z nimi mieszkała, bo my przychodziliśmy do mieszkania i żadnego obiadu tylko od razu sie zamykaliśmy u tż, muzyka i wiadomo co się dzieje. A później zamawialismy pizzę i znowu a oni wszyscy byli tacy świętoszkwaci, że też sie spinłm, żeby nic nie było słychać. 

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- 

Cytat: 

Napisane przez  lain

podstawa i cala gra wstepna    nie wyobrazam sobie jak facet (kobieta rowniez) moze byc gotowy do dalszego konkretniejszego dzialania bez O    wstep musi byc!   
ktos nawet gdzie kiedys napisalo tym jak bardzo wazna jest gra wstepna    

| 

dokładnie Facet to jeszcze  

Cytat: 

Napisane przez  tancerka212

już widzę tytuł kolejnej części wątku 
sexy dzikie kotki i fanki O    Panny Młode 2010  

| 

jestem za 

| 

| 

|