2006-02-01, 00:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się robi na siłowni? :>
Cytat:
Napisane przez Asiula1
Więc Pan trener powiedział mi jak widzi mój trening i ,ze oczywiscie po przejsciu go sama zdecyduje czy on mi odpowiada, zaczęłam od ORBITREKa ( nie wiem czy dobrze pamietam nazwę cwiczyłam 15 minut , nastepnie przeszłam na urządzenie gdzie ćwiczyłam nogi , robiłam jakby szpagat rozciągając nogi na boki a nastepnie przyciągając je do siebie , miałam ustawione obciązenie na 2 a wiem,ze skala chyba była do 10 ... o ile czegoś nie mylę. Następnie przeszłam na urządzenie cwiczenia ud, również cwiczenie rozciągające, kolejne to takie, iz lezałam na brzuchu a na łydki miałam polozony wałek ) dosyć cięzki, musiałam go podnośić nogami do góry, i ostatnie to podciąganie ( głownie na wzmocnienie ramion i brzucha)
Nastepnie juz na koniec miałam bieżnię - trening chodziarski ( 15 minut)
Każdego z ćwiczeń musiałam zrobić 20 serii ( oczywiscie prócz orbitreka i bieżni- bo tam cwiczyłam po 15 minut)
Jak skończyłam miałam dosyć , terner powiedział ,ze jak się czuję na siłach mogę powtórzyć wszystko jeszcze raz hehe ale nie miałam juz sił oczywiscie tym razem nastepnym mam nadzieję, uda się zrobić wszystko podwójnie!
Atmosfera fajna, ja byłam okolo 14 więc na szczeście jeszcze nie było duzo osób.
|
Masz bardzo fajny ten trening czy to jest wlansie naredukcje? powiedz mi ile robilas powtorzen na te 20 serii?
|
|
|