DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Zapachów, tuszów do rzęs,minerałów.W zamian - zapachy, pielęgnacja itrd.
NIEAKTUALNE.
Witam 
Drogie Wizażanki, dobre dusze i otwarte serducha, PORATUJCIE! 
W tej chwili bardzo intensywnie poszukuję i wiele oddam za: ( w kolejności i zaznaczeniu, od najbardziej wymarzonych. Kolor biały oznacza, że chwilowo tego już nie szukam)
^^^ Zapachy :
* Tommy Hilfiger Dreaming
* Incanto Heaven
* Ralph lauren Wild
* Pretty Nina
* In Love Again Fleur de la Passion
* Island Bermuda
* La perla J'aime
* Stella McCartney Stella In Two Peony
* Halloween Sun
* Jeanne Lanvin
* Rumeur 2 Rose Lanvin
* Demeter - sałatka owocowa
* Escada Ocean Lounge
* Escada Magnetism
* Fantasia Fendi
* Clinique Happy In Bloom
i innych .... głównie owocowo - kwiatowych.....
^^^ Minerały : Everyday Minerals (jasne: Fairly Light Neutral, Light Neutral), The Body Shop Nature's Minerals Foundation - odc. 01 , Bare Minreals ( jasne - 1.Fair, ewentualnie 3 Light),
^^^Tusze do rzęs: podkręcające (np. Diorshow Iconic, Lancome Hypnose , Guerlain,Givenchy, YSL) z gęstą szczoteczką - czarne i granatowe.
^^^ Pryzmy Givenchy, mogą być też sypkie - Delicate beige 02,
^^^ Meteorki ( np.03 Beige Chic).
^^^ Rozświetlacze ( np. biała czekoladka Bourjois)
^^^ Bazy pod tusz do rzęs ( dobrej jakości - np. Lancome)
^^^ Toniki do twarzy c. sucha ( np. Lancome, YR).
^^^ Płyn Fitomed ( róża), hydrolaty owocowe, różane.
^^^Serum do twarzy ( np. Olay Total)
^^^Kremy nawilż. do twarzy, c. sucha na dzień oraz na noc.( np.Lancome, Revlon, Matis, Garnier, ze śluzu ślimaka itd.)
^^^Cienie do powiek Bourjois Petit Guide de Style. - odcc. 13 Fleur Blueue...
Bardzo poszukuję również Szamponu Neutrogena T- Gel skóra wrażliwa.
Poczukuję również próbek zapachów, wymienionych tu ---> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1667.
W zamian oferuję to co w moim wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336372 (post 1 + częste dokładki --> w poście 10 oraz próbki zapachów).
Mam sporo kosmetyków także i poza wątkiem, w razie potrzeby proszę pytać... tylko bardzo, bardzo proszę wtedy sprecyzować pytanie czego konkretnie szukacie, abym sprawdziła czy mam... i zaproponowała w ramach pozawątkowych kosmetyków 
Zamierzam się ich naprawdę w końcu pozbyć, dlatego za wspomniane zapachy, minerały pełnowymiarowe, wspomniane tusze nowe i pryzmy - oddam wiele, jestem wtedy w stanie za np. dobrej marki nowy tusz czy pryzmy, meteorki - oddać perfumy i coś dodać aby mniej więcej zrównoważyć wartość wymianki)
Zachęcam do odwiedzania mojego wątku, rozważę każdą propozycję, gdyż są to rzeczy, które mi się aktualnie marzą 
Pozdrawiam 
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-06-17 o 19:28
Powód: aktualizacja
|