Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Mnie te problemy czekają dopiero pod koniec lipca ale już kombinuję bo mam spory problem TŻ nie jest typem romantyka wszelkie romantyczne ale niepraktyczne przedmioty odpadają, tak samo jak np podany tu puchar z grawerem ( choć dla mnie pomysł super ) on woli jednak praktyczne bardziej rzeczy :/To pierwsze urodziny które spędzamy razem i jednocześnie pierwsza rocznica, która wypada zaledwie kilka dni później więc chce skorzystać z okazji i kupić mu coś większego lub dwa prezenty iii nie mam pomysłu -.- Myślałam nad cyfrową ramką na zdjęcia . Upatrzyłam też taką małą która służy jako brelok do kluczy miałby ją zawsze przy sobie ^^ portfel niedawno mu kupiłam bez okazji bo na stary już się patrzeć nie dało. Problem w tym, że on nie ma konkretnych zainteresowań..Muzykę lubi różną, za książkami nie przepada, sporty uprawia różne trochę tego trochę tamtego, za to cacka się bardzo ze swoim samochodem^^ Dlatego ogólnie myślałam nad czymś z techniki..ale mp3 np ma.. Macie może jakieś pomysły? w cenie tak koło 100 zł... Będę baardzo wdzięczna
|