Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-24, 16:30   #2169
justysd
Zadomowienie

GG do justysd
Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Nicole Pokaż wiadomość
Czy używała któraś z Was tego najnowszego kremu matującego Vichy (https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10013505.html),
Normaderm Pro Mat? Wygląda ciekawie, ale nie wiadomo jak z działaniem...

Szukam kremu lekkiego, na dzień. bo na noc już swój znalazłam - AA Therapy Trądzik, nawilżający na noc
Kochana jak Ty wynalazłaś ten kremik ? Dawno nie robiłam nalotu na apteki - rzeczywiście zapowiada się ciekawie Musze upolować próbki. Ale fajnie by było jakby ktoś z mądrą głową powiedział coś na temat jego składu
Ja obecnie na noc używam Ystheal+ zamiennie z Olay Total Effects. A na dzień "męczę" Effaclar M. I jeśli mam być szczera to Normaderm Vichy (co niby taki zły w składzie) jest od Effa o niebo lepszy Mi na pewno krzywdy nie robił a pory widocznie zmniejszał Ale widocznie dla każdego co innego. Dlatego na pewno skuszę się na tą nowość. Nicole zaszczepiłaś mnie ciekawością

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Och no tak.. Gdzie moje czytanie ze zrozumieniem Ten kremik będzie w aptekach dopiero od czerwca ......
justysd jest offline Zgłoś do moderatora