Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-24, 17:31   #4865
joanna2912
BAN stały

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Joanna2912 - Noo ja teraz wlasnie mialam tak dziwnie ze tylko 1 dzien @-niedziela popoludnie(nigdy tak nie mialam)a od poniedzialkowego popoludnia zaczelam plamic i to tez trwalo dokladnie 1 dzien hmm...Zwykle mialam @ ok.3-5 dni i jakies 2 dni plamienia a teraz tak dziwacznie heh....A i jak zrobilam test na dzien przed ta @ z tym ze popoludniu to wyszedl negatywnie A juz 2 tyg przed ta smieszna @ mialam objawy ciazowe,wiec czy to mozliwe zeby test wyszedl negatywnie??? A co do sluzu to zawsze mialam bardzo duzo,a teraz jest tak troche tylko ...
No tak tak nie wolno zapeszyc!!!! Dlatego o Tym co sie dzieje wiadomo tylko na forum i moje 2 najblizsze mi osoby a tak to znajomym nawet nie pisnelam co sie dzieje,nawet nie wiedza ze sie zle czuje,staram sie to ukrywac

Ula GRATULACJE !!!! "Nie" dziekuje za kciuki Jednak jak widac lekarze tez moga sie mylic
Powodzonka
bądz dobrej myśli testy nie zawsze wychodzą
moja siostra robiła dwa testy będąc w 3 miesiącu ciąży gdzie ciąże potwierdził lekarz i badanie usg ale ona niedowiarek chciała zobaczyć te długo wyczekiwane dwie krechy i niestety ich nie było
mi też pierwsze testy nie pokazały, także głowa do góry
a nawet jak nie tym razem( choć z całego serca życze Ci żeby to było teraz) to nastepny raz bedzie na pewno udany
powiem Ci szczerze,że moja siostra też miała straszny problem z zajsciem w ciąże i w końcu wynalazła na internecie niemiecki kalkulator dni płodnych ale dodatkowo potwierdziła testem owulacyjnym i teraz jest mała gwiazda łobuziara
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora