2009-05-25, 08:44
|
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Itakowe wymianki-pachnidełka,mazidełka....
Cytat:
Napisane przez aliś
Cześć więc wracam i odpisuję u Ciebie. Mamę powinien zainteresować jakiś z tych zapachów, o kolorówkę i kosmetyki zapytam w domu.
Love by Nina - to na pewno
Lanvin Eclat D'Arpege EDP. Ok. 30 ml/100.
YSL Young Sexy Lovely EDT 50ml,
Givenchy Very Irresistible Summer Sun - Soleil D'Ete
Podałam co ją zainteresuje, niekoniecznie odpowiada to pojemności Appartittion, dlatego chciałabym wiedzieć co byłabyś skłonna oddać 
|
Tak jak pisałam u Ciebie - losy Lanvinka się ważą, a w tej chwili to już nie wiem czy w ogóle go wymienię.. jeśli już to na coś z mojej wish-listy, bo ma spore zainteresowanie i jest to mój ukochany zapach od paru lat 
No witaj 
Z przyjemnością Ci oddam Givenchy Very Irresistible Summer Sun - Soleil D'Ete ok. 30ml z 75 ,( to jest testerek bez koreczka - przypominam )
Z chęcią dodam próbki kosmetyki pielęgnacyjnej i zapachowe, i zaczekam na Twoje propozycje co do kolorówki - dodam np. tusz do rzęs Avon śliwkowy albo L'oreal Architect.... ( no coś aby zrównoważyć mniej więcej ilośćiowo i wartościowo naszą wymiankę - żebyście były zadowolone obie, Ty i Twoja Mama )
Moim zdaniem - jeśli to ma być zapach dla mamy, to Givenchy Very Irresistible Summer Sun będzie jak najbardziej ok., chociaż dla młodej kobiety też wspaniale pasuje, bo to wersja letnia zapachu głównego jest 
Będę na bieżąco zerkać do Ciebie, w razie czego krzyknij u siebie, a u mnie tylko daj znać, że odpisałaś - abym się nie pokręciła w wątkach 
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-05-25 o 08:47
|
|
|