Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
Napisane przez hipka80
tak, zaproszenia bedą fioletowe, m.in.kwiaty w restauracji i winietki też
SSR, ja to już w lutym sukienke zamówilam i wcale Panie z salonu nie były zdziwione, ze to zbyt wcześnie Przynajmniej juz mam luz w kwestii wybory sukienki - chociaż jak widać póki nie przyjedzie - nie można być pewną
napewno jest jedna w której czujesz sie najlepiej i podobasz sie sobie najbardziej, a jak nie ma jeszcze takiej to pewnie nidługo ją znajdziesz
a propos bolerka, pytałam babeczki ile bedzie kosztowało uszycie - powiedziała, ze ze wszystkim w 150 zl sie zmieszcze, wiec myśle, ze dramatu nie ma....jak mam zmarznąć;-(
|
Hipka, jakie kwiaty będziesz miała fioletowe?
Co do sukienek, to na pewno w tym tygodniu muszę iść na polowanie. Boję się tylko faktu, ze jak je przymierzę (te które mi się podobają) to będę beznadziejnie wyglądać- że one niby ładne tylko na wieszakach No ale jak nie zmierzę to się ie przekonam.
Hipka a bolerko będziesz miała podszywane futerkiem, czy z koronki, szyfonu, atłasu?
Cytat:
Napisane przez ania120kg
Dziś odebraliśmy!
|
Ładne
Cytat:
Napisane przez BEAMI
hipka80 zaproszonka boskie, jak mi podałas mi tą stronke to własnie te najbardziej mi sie podobały. Co do zaproszeń swoich to nie jestm zdecydowana, bo wciąż czekam na liste, ale własnie dzoniłam do TZ i na jutro ją mam na 100%.
Zobaczymy, tylko ze jutro chyba sie niezobaczymy bo on na kawalerski a ja na panieński. Dostałam własnie od starszej PM, ze obowiązują ubrania w kolorystyce czarno - czerwonej. Jestem ciekaw co ona wymyśliła bo nie moge sie spóżnic mam byc punkt na 19, bo cos jest zaplanowane. A wesele mam 30 maja, a do swojego to już jestm zaproszona na 5.
|
No Kochana nie jesteś sama My też listy nie mamy jeszcze, bo w sumie, to miało być 40-50 osób, ale wystraszyliśmy się, że jak nam ludzie po odmawiają to przecież będziemy mieć 20 osób . Dlatego co chwilę kogoś dopisujemy, czasem z kurtuazji, że pewnie i tak nie przyjadą, ale miło im będzie dostać zaproszenie , a do tego potrzebna dokładna lista i ilość zaproszeń Ponadto wczoraj byłam na Komunii k.Łodzi i tak sobie pomyślałam, że od 8 lat z tą rodziną się nie widziałam, a wcześniej to w ogóle ich nie znałam. No i nie byli w planach aby ich zaprosić, ale chyba jednak będę zapraszać, bo jak nie przyjadą na moje wesele to już w ogóle się chyba nigdy nie zobaczymy. Może i tak nie przyjadą ale zaproszenie im wyślę, niech się cieszą. Tylko muszęmieć dokładnie ilość zaproszeń, a tu ciągłe zmiany Tylko co ja zrobię jak Ci wszyscy co mieli nie przyjechać to przyjadą Wtedy dopiero będzie jazda Ale co tam wesele jest raz w życiu i wolę zaprosić rodzinkę z odnowionymi kontaktami niż takich znajomych, co to się dowiedzieli o ślubie i wyjeżdżają z tekstem "że muszą teraz sobie jakiejś laski poszukać do nas na wesele"- a wcale nie mieli być proszeni i nie będą -wkurza mnie takie wpraszanie się, miałyście też takie przypadki??
Opowiedz coś o tym panieńskim wieczorku
Cytat:
Napisane przez judith8
zamowilam dzisiaj buty tylko w kolorze ivory, w zalaczniku zdjecie bialych, moje beda w kolorze ivory
a TZ kupil sobie spinki do mankietow, bardzo nam sie podobaja
|
Butki fajne, klasyczne, eleganckie Spinki też niczego sobie Ile daliście za te spineczki?
Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-05-25 o 11:19
|