Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-25, 12:42   #477
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem zawiedziona !
Przyszedl dlugo oczekiwany (3 tygodnie opozniony) Cleo

Panach- Cleo, Robyn, balkonetka

Nie wygladam w nim tak jak bym chciala nie zbiera mi wogole biustu z boku ( a kupilam go z nadzieja ze mi cos zmigruje) za 140zł oczekiwalam ładniej wygladajacego biustu niz w biustonoszach z bazarku a efekt odwrotny, lepiej wygladam juz w 70B Trochę żałuje, że wydałam tyle pieniedzy na biustonosz, dla licealistki takiej jak ja to naprawde bardzo duzo...ale nasłuchalam się wielu obietnic, że prawidlowy rozmiar=lepiej wyeksponowany i wygladajacy na wiekszy biust bez push-up i jak tu się nie skusic

muszę go wymienic, nie mam wyjscia, doradzcie mi prosze na jaki w gre wchodza inne z Panche Cleo, moze zly rozmiar?

na 5 pokazalam jak chcialabym żeby mi zbieralo biust

rozmiar: 60C
nie wiem jak obwód i czy dobrze podciągnęłaś ramiączka, ale i tak wydaje mi się, że ten stanik jest 1. za mały (za wąskie fiszbiny, ale nie wiem, czy większy rozmiar będzie miał szersze fiszbiny, czy tylko głębszą miskę), 2. wogóle jakiś taki niekompatybilny z biustem- niby miski za małe i fiszbiny za wąskie (piersi wychodzą bokiem), ale z drugiej strony mocno odstaje u góry.
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora