2009-05-25, 15:36
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Cytat:
Napisane przez kasia19987
Dziewczyni    68kg  12kg mniej  Ale jestem szczesliwa ostatnio tyle wazylam jakies 3-4 lata temu, ah jak mi fajnie  Moj TŻ w sobote nie mogl sie na mnie napatrzec  A moj synus nauczyl sie od tatusia mowic o mnie "nasza laska". A teraz wymiary:
Biust 95
Talia 86 -1cm
Biodra 93 -1cm
Udo 55
Kolano 39
Fałda na brzuchu 95
Łydka 36
Ramię 26
No wymiary nie zmienily sie zbytnio ale tez nie jest zle
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
Jak ja Ci zazdroszcze tej wytrwalosci i silnej woli  Tez bym chciala miec ochote na cwiczenia. Szkoda ze nie posiadam zadnego knkretnego sprzetu typu np rowerek  Moze wtedy bym pocwiczyla wiecej  Gratuluje kolejnego spadku. Juz taka laska z Ciebie  ah kiedy ja tak bede wyglada 
|
hejka kasiu
Tak jak Ty droga kasiu wymierzyłam się wszędzie i powiem Ci kochana,że aż takiej dużej różnicy nie ma między nami-podam Ci moje wymiary.
biust-92 cm (załamka)
talia-74 cm(superaśnie)
biodra-91 cm(myślałam,że mniej...)
udo-52 cm (może być...)
kolano-37cm (ale fajowo)
fałda na brzuchu-82 cm (zachwycona jestem)
łydka-38 cm (jeszcze dużo,ale przynajmniej są umięśnione)
ramie-27 cm (jest dobrze,nic nie lata... )
zrzucone 16,2kg
A co do sprzętu domowego do ćwiczeń,to masz racje,że jak się go ma to ochota na wysiłek wzrasta .Ja oprócz rowerka treningowego mam jeszcze bieżnie,na której nieźle potrafie się wypocić.
A jeżeli chodzi o wygląd- to napewno z Ciebie ostra babka!Przykładem jest Twój mąż,zaczyna szaleć na Twoim punkcie -hehe!!!
BUZIOLE KOCHANA
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------
a mój wskaźnik bmi to 24.1-prawidłowa masa ciała,...ale radość
|
|
|