Sysunia19- OSZUSTWO na TARGOWISKU! Prosimy o interwencję!!
Na Targowisku miało miejsce straszliwe oszustwo. Ponad 10 wizazanek zostało oszukanych przez uzytkowniczkę Sysunia19.
Wzbudzila ona nasze zaufanie, zabierała 3 pozytywne komentarze, a pozniej chyba jednak zmienila plan i postanowiła jednak nic nie wysylac.
Jak juz paru osobom wiadomo rzekomy brat Sysuni napisał do admina wizazu ze Sysunia jest w szpitalu co jest absolutną bujdą, ktora bardzo szybko została sprawdzona przez oszukane wizazanki.
Kinga z Zabrza nie jest chora, ani nie lezy w szpitalu. Chodzi bezkarnie i sie z nas smieje.
Uzytwkoniczki zaufały jej i powysylaly bardzooo duzo wartosciowych ciuszkow.
Niektore z nas wymieniły sie z nia ciuchami, ktore juz wczesniej niby powedrowały do inncyh i tak jakos powychodzilo ze np torebka z croppa miala leciec do 3 z nas.
Prosze wizazystki zainteresowane tematem o komentarze i napoisanie na jakie rzeczy was oszukala i o całe streszczenie sytuacji, a administratorów o zajecie sie tematem. wiem ze taka sprawa juz miala miejsce i w takim wypadku bylo zgloszone to na policje przed administratora- prosze o zajecie podobnego stanowiska w tej sprawie.
Ja wyslalam tej wizazystce golf h&m, bluzke h&m i jeszcze bluzke z siateczki. Cenie to wszystko na ok 100 zł moze nawet wiecej. Wszystko przepadło - wizazystka miala przeslac mi kurtke z housa ktora widzialam tylko niestety na zdjeciu- w realu nigdy do mnie nie dotwarła.
Paczka niby została wyslana 2 stycznia. Dzis jest 1 luty - minal miesiac a ja nic nie dostalam.
|