Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-25, 17:06   #4246
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

dziewczyny dziekuje za wszystkie kciuki
pisze dopiero teraz bo nie mialam czasu wczesniej
na wizycie wszystko ok - jeszcze nie rodze uffff usg nie bylo, dr mnie zbadala, szyjka zamknieta i trzyma a maly dalej glowka do gory
co do tych skurczy i boli - to podobno teraz normalne i mam sie nie martwic, zwiekszyla mi dawke magnezu i dostalam jakies dopochwowe cos przeciwgrzybiczne, tak profilaktycznie mowila, ze wszystkim daje w tym stadium

no i decyzja zapadla - rodze u mojej dr w innym miescie, ogolnie jesli do 38tyg maly sie nie obroci glowka w dol to robimy ciecie a jesli sie obroci i np gin zobaczy, ze zaczyna sie robic male rozwarcie albo lozysko jest stare to sie umowimy i przyjade do szpitala i wywolamy porod
ogolnie mowi, ze wszystko zrobia zeby bylo jak najlepiej, postaraja sie ochronic krocze, ciac bedzie tylko w ostatecznosci, no i beda sie starac zeby bolalo jak najmniej - zoo nie daja, ale daja czopki i znieczulenie domiesniowe jakby co
ale gin jest dobrej mysli i moze szybko pojdzie

nie mam sily Was nadrabiac - przez te przeprowadzki i wszystko jestem przemeczona i juz mi sie nic nie chce
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora