Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dior HydrAction, Bioderma, Vichy deo, LRP pod oczy, próbki!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-25, 18:42   #1
NaamaH6669
Rozeznanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Dior HydrAction, Bioderma, Vichy deo, LRP pod oczy, próbki!

Witam po raz kolejny Stary wątek się wyczerpał, zostało mi niewiele rzeczy, ale zależy mi na szybkiej wymianie
Mam nadzieję na udane wymianki i sympatyczną atmosferę wszystkie kosmetyki są w oryginalnych opakowaniach, odpowiednio przechowywane i używane. Ze swojej strony gwarantuję uczciwość, zależy mi na zadowoleniu obu stron.
Paczki zawsze wysyłam listem/paczką poleconą.

Wymienione pozycję zaznaczam na szaro.

Do wymiany:

Przede wszystkim zależy mi na wymianie kremu Diora - nie używam go, a szkoda by się zmarnował. Moja wishlista w podpisie, ale można spokojnie kusić

• Dior Creme Riche Ultra Hydratante HydrAction- krem intensywnie nawilżający - tester niczym nie różniący się od oryginału - zostało 40 ml z 50 ml, świeży otwarty 3 mce temu, nabierany szpatułkami. Rewelacyjnie nawilża, ale da mnie niestety za ciężki. Link
  • Bioderma Hydrabio Bonne Mine - krem nawilżający dla skóry suchej/odwodnionej powodujący stopniowy efekt opalenizny. Otwarty 2 mce temu, zostało około pół tubki czyli 20 ml z 40 ml. Naprawdę fajny, nadaje stopniowy odcień taki naturalny, a przy tym świetnie nawilża.
  • Yves Rocher Culture Bio Rewitalizujące serum - tylko naturalne składniki. Rozświetla i tonizuje skórę. Otwarte 2 mce temu, zostało 2/3 buteleczki z 30 ml. Z kartonikiem.
  • La Roche Posay Hydraphase Yeux 15 ml praktycznie nowy żel pod oczy, raz wypróbowany. Zmniejsza opuchnięcia. Bez kartonika.
  • Vichy dezodorant biały w kulce do wrażliwej ,po depilacji 48 godz ochrona NOWY!
Próbki:
  • Avene balsam po opalaniu 2x5 ml
  • Bioderma Sensibio DS 2x5ml
  • La roche Posay Iso Urea 7ml
  • La roche Posay Toleriane kojący krem ochronny sk. normalnia i mieszana 2 ml
  • Pharmaceris Sebostatic Prolongatum żel intensywnie złuszczający do twarzy 15 ml
  • SVR Spirial Gel Moussant Deodorant 15 ml
  • SVR Spirial Creme antiperspirant 5ml
  • SVR Xerial 10 Lait Corporel 15ml
  • SVR Lysanel Active 2x5ml
  • Vichy Skinset 1x
  • Vichy Myokine pod oczy 3 ml,

Perfumy:
  • Próbka zapachu Christina Aguilera Inspire 1,2ml
  • Próbka zapachu Mexx Fly High 1,2ml
  • Gucci Envy Me 1,7 ml
  • Resztka Puma Flowing (zostało ok 5 - 6 ml)

SYNEK STAŚ 25.12.2014 SN 3660 g 57 cm <3

Edytowane przez NaamaH6669
Czas edycji: 2009-05-26 o 21:48
NaamaH6669 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując