Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-26, 23:41   #3418
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dziekuje

Martysia co do samoopalacza to ja zamowilam sobie zestaw do opalania natryskowego, ciekawa rzecz, tak opalaja w salonach kosmetycznych.
Ja też mam coś w tym stylu w domku ale nie mam już tego płynu opalającego a nigdzie nie mogę dostać :/ Poza tym też trochę brudził i bardzo szybko idzie ten płyn a taki tani nie jest :/

Airish ja lubie troszkę mocniejszy kolorek Ale ponoć ten SunOzon jest niedrogi to może kupię sobie na spróbowanie jak będe w PL- jak będzie zły- najwyżej komuś oddam Tyle że on jest z rossmana więc to dopiero w PL. A teraz też jakiegoś potrzebuje

A ja z moimi włosami cały czas problem :/ Farba po dwóch myciach się trochę spłukała i od góry to one już w blond wpadają (troszkę rozjaśniałam końce i na sam koniec dałam na chwile na całe włosy) a dół dalej ciemny, w dodatku teraz rudawy :/ Ja się chyba zamorduje. CHyba jednak muszę położyć coś ciemniejszego znowu, może to wyrówna. Jak myślicie jakie kolory brązów (nie za ciemne, nie chce dużego kontrastu) będą pasowały do pasemek blond? Nie wiem czemu ale uparłam się raczej na chłodne odcienie brązu, najbardziej uwidziała mi się taka jasna czekoladka ale takie coś to raczej nie do dostania w sklepach :/ Zależy mi na tym, żeby te brązy jak najmniej rudawe były... Czy może już nie kombinować i do fryzjera iść? Pewnie ze mne zedrze ale już sama nie wiem. Noi koloru też nie będe pewna czy się dobrze z nim zrozumiem poza tym jak fryzjer zobaczy kondycję moich włosów po tych rozjaśnianiach to mnie chyba z salonu wyrzuci

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-05-26 o 23:46
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora