Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 07:50   #162
midey
Zadomowienie

GG do midey
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
a ile już?
6 dni

nie mam odwagi zrobic testu ale wiem ze mnie to nie minie mam mieszane uczucia co do ewentualnego wyniku i bynajmniej nie chodzi o to ze nie chce....kiedy Dawid spi bardzo bardzo bym chciala ale kiedy marudzi i marudzi (dzis od 5 rano) to ogarnia mnie przerazenie....

Pappya, super ze z dzidzia wszystko dobrze no i dobrze ze cos lekarz doradzil Ci na te bole

jesli chodzi o polykanie dziecko podobno moze polknac wszystko co przechodzi przez rolke papieru toaletowego (to za super niania ) tzn oczywiscie nie polknac bo ta rzecz gdzies sie zatrzymuje....

Lwico, zdrowka dla Dawidka

Elsi, super ze Emilka chodzi i pokazuje

Aga, szczescie w nieszczesciu ze to sie tylko tak skonczylo moj wujek do dzis nie palca a stracil go takze przez maszyne, moge doradzic Ci zebys mocniej wiazala bandaz to zrobi sie taka uciskowa opaska, choc moze juz o tym wiesz a Bartek niech odpoczywa i nie uzywa tej reki

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
sam zanosi swoją zużytą, zawiązaną pieluszkę do kosza sam chce zakładać buciki
z bucikami przypomnialo mi sie jak odprowadzalismy z Dawidkiem dziadkow do drzwi, Dawid oczywiscie stoi przy drzwiach, babacia sie pyta "a Ty buty to masz na nogach ze chcesz wychodzic?: Dawid niewiele pewnie myslac odszedl do drzwi i wszedl w babci buty- nie byly na obcasie na szczescie

a jesli chodzi o pieluszki to u nas te kupne sa skazone oznacza to tyle ze Dawid brzydzi sie swojej kupy bo jak narobi w pieluche czy do wanny to od razu jest wielki placz i strach

midey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując