Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wstyd!!! lekarze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-02, 09:45   #1
Ray
Zakorzenienie

Angry

wstyd!!! lekarze

sluchajcie pisze bo az jestem wstrzasnieta.. wlasnie poszlam do ginekologa panstwowo bo bylam u 5 lekarzty prywatnych i nie w celu nadzerki.... poszlam do pani pokazalam jej wyniki cytologiczne..i mowie ze chce zlikwidowac nadzerke pani byla nie mila zbadala mnie niedeloikatnie i powiedziala ze da sie to lekami .. mowie ze juz bralam duzo lekow i nadal ona jest a chodze z nia juz ponad rok.. i ze moze by ja tak usunac bo nie jest mala. zaczela na mnie krzyczec!! ze jakie usuwanie kto mi bzdur naopowiadal. ze co mi przeszkadza nadzerka?? ze o raka to sie martwic bede jak bede po 30!!! i ze jak chce to prywatnie se usuwac moge.. mowie ze juz mi wszystko jedno zaplace ile trzeba byle by to zlikwidowac znow zaczela sie na mnie drzec nie wiadomo o co...to nic.. biore tabletki anty ktyore w zasadzie zle toleruje kazde... mowie jej o tym i pytam czy moze by tak wykonac badania hormonalne w celu przepisaniu odpowiednich zaczela sie na mnie drzec ze nie zna lekarza ktory wypisuje jakies badania hormonalne ze co to ma byc ze moze do psychiatry powinnam isc!!! bylam w szoku.... wzielam recepty i wrecz ucieklam:/ w Polsce sie chyba nigdy nie zmieni nic!