Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-27, 14:29   #3859
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki!
Przerobiłam "Wasz" wątek dziś prawie od deski do deski i muszę przyznać jedno - jesteście niesamowite.
Chciałam się z Wami podzielić pewną informacją... I ja w tym roku zaciążyłam . W sumie był to dla mnie szok ... Z moim TŻ planowaliśmy ślub na przyszły rok a rodzice... hmmm... nie raz podkreślali, że najpierw ślub - później dzidziuś i w zasadzie też chciałam, by tak to wyglądało... W zeszłym roku się zaręczyliśmy z TŻ ale jakoś zebrać się nie mogliśmy do załatwiania formalności ślubno - weselnych i w tym roku zamierzaliśmy się dopiero sprężyć i wszystko załatwić na przyszły rok.
Ostatnią @ miałam 11 kwietnia. 1 czerwca idę do ginekologa, TŻ baaaardzo się cieszy, przyszli teściowie TŻ marzyli o dzidzi- i oszaleli z radości, moi rodzice... może głupio przyznać ale nic jeszcze nie wiedzą i troszkę obawiam się ich reakcji... i tak po cichutku liczę na Wasze wsparcie i dobre rady!
Aha! I ostrzegam, ze zamierzam się tu teraz pojawiać (jeśli mnie nie wygonicie oczywiście)!

witaj będe miała koleżanke w którym jesteś tygdoniu i na kiedy amsz termin porodu?
Ja Ciebie skads kojarze

a teraz o mnie:
z Tz bylismy w USC i chcemy termin na 8 sierpień, miesiąc przed mamy przyjść ze wszystkimi dokumentami. U nas nie było żadnego prblemu z terminami, prawie wszytskie wolne więc za ponad dwa miesiące będe pierwszy raz mężatka, bo za rok poraz drugi

Paolinno zaliczenia? dzis mam "urlop", jutro jade zaliczyc jeden przedmiot, ale z niego będzie gotowiec. To, co sie teraz dzieje pod koniec 5ego roku to smiechu warte...musze napisac wypracowanie o interwencjonizmie (ale dokladnego pytania kolezanki nie znały), a koleś zawsze mówi co ma bycE

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-05-27 o 14:31
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora