2009-05-27, 16:41
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hejka 
Pogoda standardowo do
A tak w ogóle to z synkiem byliśmy dzisiaj na szczepieniu, troszeczkę popłakał ale w miarę dobrze je zniósł. I pani doktor go zważyła i ma już 2910 g 
Cytat:
Napisane przez monai
mam 15 minut żeby wybrać ubranie  ubrać się i wypacykować
A i jednak rower to nie prezent chyba bo przedwczoraj mąż wrócił do domu wielce tajemniczy  zadzwonił sprzed klatki i kazał mi się zamknąć w kuchni... a potem coś schował w swojej szafie  i nie chce mi powiedzieć co to mówi że za młoda jestem
Ale rower kupujemy  taki jak w załączniku - tylko nie wiem jaki kolor będzie dzisiaj zamawiamy - z Siedlec przyślą
|
ad. 1 oj mało czasu na tak trudne decyzje 
ad. 2 aż sama ciekawa jestem co on tam Ci kupił 
ad. 3 fajniusi 
Cytat:
Napisane przez daget
Dostalam od goscia maila ze dizs bedzie wieczorem do mnie dzwonil aby sie umowic na spotkanie
A my wczoraj oczywiscie znow mielismy kolejny sadny dzien .... Wpadlismy na pomysl ze podrzucimy tesciom wszystkie graty z Legionowa z piwnicy i to co z remontu tam zostanie i dolozym sie do kontenera aby to wywiesc. A tesciowa zaczela krecic nosem.... Wiec moj maz sie wkurzyl ze jak nie to nie, damy sobie rade. Fakt jest taki ze wynajecie kontenera za 450 zl to strasznie duzo a jakos musimy sie tych gratow pozbyc  . A pozniej zapytalismy sie czy na poczatek mozemy pozyczyc od nich stol zanim kupimy wlasny, wiec oczywiscie ze tak tylko mamy na niego w butach nie wlazic podczas remontu...  Zaczyna mi sie odechciewac rozmawiac z nia o czymkolwiek....
|
ad. 1 
ad. 2 a niby ktoś kiedyś powiedział, że teściowa to też człowiek 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
Witam zoncie!!
wpadlam sie pochwalic ze mam juz aparacik w domu 
wczoraj go testowalam.....
dzisiaj ide po pazurki-zeby na wesele jakos wygladac.....
wczoraj sie troszke opalilam-tylko co pomysla inni ze baba w ciazy opalona- przeciez starsze pokolenie uwaza ze absolutnie nie mozna!!
a ja pytalam lekarza- mozna z umiarem i mokrym recznikiem na brzuchu, zeby nie wzrosla temp. wod plodowych!!najlepsze ze mieszkam obok cmentarza i te wszystkie stare baby tak sie gapily 
|
ach te stare baby a co im do tego ale miały widoczki 
Cytat:
Napisane przez kina2807
impreza firmowa była świetna  , spływ super, ognicho także  mogliby takie imprezy co miesiąc organizować 
|
fajnie, że impreza integracyjna się udała a czemuż to tak późno się odzywasz już myślałam, że się tam sama potopiłaś 
Cytat:
Napisane przez izka19855
Ojej, jaka zielona żem sobie!
maluszku skoro wizualnie nie teges, to zmiany konieczne...
Przepis jest na torebusi od sosika "pomysł na" ...ale jesli chccesz, to moge podać??
|
jaki ładny kolorek zieleni 
z tym remontem u nas to musimy troszeczkę się wstrzymać, bo przy małym na razie nie będę remontować mieszkania 
jeżeli możesz to podaj mi przepis 
a huśtawka extra
|
|
|