Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony doskonałe PM2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-27, 16:41   #2169
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hejka
Pogoda standardowo do
A tak w ogóle to z synkiem byliśmy dzisiaj na szczepieniu, troszeczkę popłakał ale w miarę dobrze je zniósł. I pani doktor go zważyła i ma już 2910 g

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
mam 15 minut żeby wybrać ubranie ubrać się i wypacykować

A i jednak rower to nie prezent chyba bo przedwczoraj mąż wrócił do domu wielce tajemniczy zadzwonił sprzed klatki i kazał mi się zamknąć w kuchni... a potem coś schował w swojej szafie i nie chce mi powiedzieć co to mówi że za młoda jestem

Ale rower kupujemy taki jak w załączniku - tylko nie wiem jaki kolor będzie dzisiaj zamawiamy - z Siedlec przyślą
ad. 1 oj mało czasu na tak trudne decyzje
ad. 2 aż sama ciekawa jestem co on tam Ci kupił
ad. 3 fajniusi

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dostalam od goscia maila ze dizs bedzie wieczorem do mnie dzwonil aby sie umowic na spotkanie

A my wczoraj oczywiscie znow mielismy kolejny sadny dzien .... Wpadlismy na pomysl ze podrzucimy tesciom wszystkie graty z Legionowa z piwnicy i to co z remontu tam zostanie i dolozym sie do kontenera aby to wywiesc. A tesciowa zaczela krecic nosem.... Wiec moj maz sie wkurzyl ze jak nie to nie, damy sobie rade. Fakt jest taki ze wynajecie kontenera za 450 zl to strasznie duzo a jakos musimy sie tych gratow pozbyc . A pozniej zapytalismy sie czy na poczatek mozemy pozyczyc od nich stol zanim kupimy wlasny, wiec oczywiscie ze tak tylko mamy na niego w butach nie wlazic podczas remontu... Zaczyna mi sie odechciewac rozmawiac z nia o czymkolwiek....
ad. 1
ad. 2 a niby ktoś kiedyś powiedział, że teściowa to też człowiek

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Witam zoncie!!
wpadlam sie pochwalic ze mam juz aparacik w domu
wczoraj go testowalam.....
dzisiaj ide po pazurki-zeby na wesele jakos wygladac.....
wczoraj sie troszke opalilam-tylko co pomysla inni ze baba w ciazy opalona- przeciez starsze pokolenie uwaza ze absolutnie nie mozna!!
a ja pytalam lekarza- mozna z umiarem i mokrym recznikiem na brzuchu, zeby nie wzrosla temp. wod plodowych!!najlepsze ze mieszkam obok cmentarza i te wszystkie stare baby tak sie gapily
ach te stare baby a co im do tego ale miały widoczki

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
impreza firmowa była świetna , spływ super, ognicho także mogliby takie imprezy co miesiąc organizować
fajnie, że impreza integracyjna się udała a czemuż to tak późno się odzywasz już myślałam, że się tam sama potopiłaś

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Ojej, jaka zielona żem sobie!
maluszku skoro wizualnie nie teges, to zmiany konieczne...
Przepis jest na torebusi od sosika "pomysł na" ...ale jesli chccesz, to moge podać??
jaki ładny kolorek zieleni
z tym remontem u nas to musimy troszeczkę się wstrzymać, bo przy małym na razie nie będę remontować mieszkania
jeżeli możesz to podaj mi przepis
a huśtawka extra