Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Flakoniki perfum by J.LO-ładne czy tandetne??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-02, 11:38   #2
ropuszka
Zakorzenienie

Dot.: Flakoniki perfum by J.LO-ładne czy tandetne??

Pewnie masz na mysli Glow. W gazetach flakon prezentowal sie fajnie, na zywo troche gorzej, uznawany jest za tandetny. Pierwszy raz te perfumy poczulam na znajomej i jak tylko sie dowiedzialam co to, pobieglam do perfumerii. Lancuszki sa malo ciekawe, poza tym odklejaja sie i spadaja, w efekcie zostaje "gola" butelka o takim dziwnym ksztalcie (ponoc jest to figura J.Lo - wydatne biodra). Nie sugerowalabym sie opakowaniem, bo zapach jest najwazniejszy, choc rozumiem, ze chcesz miec tez ladny flakon. Nie jest taki ostatni Poza tym do mnie bardzo przemawia zapach tych perfum - to chyba jedne z moich ulubionych, zbieram za nie mase komplementow, a ponoc na wielu osobach smierdza stara szafa. Nawet mojemu TZ bardzo sie podobaja, a on jest cholernie wybredny. Kolejna zaleta jest to, ze Glow to malo popularne perfumy.
Troche ladniej prezentuje sie Miami Glow (pomaranczowe), za to zapach mnie zuplenie nie kreci. Still pachnie herbata, a Live jest zbyt landrynkowy. Paradoksalnie najladniejszy zapach J.Lo jest zamkniety w najmniej ciekawej butelce, ale za to jaki ladny jest
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując