DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Itakowe wymianki-pachnidełka,mazidełka....
Cytat:
Napisane przez toya2006
tak myslę czy nie wymieniłybys my tego clinique na eclat? w sumie to 40 a to 50ml, zadna różnica, a miałabym zapach ktory bardziej mi sie podoba
poza tym bez zmian 
|
Patrząc teraz zastanowiłam się nad tą ewentualną naszą wymianką i wiesz przepraszam Cię, ale ja jednak zrezygnuję.....
Tak na szybko od niechcenia przeliczyłam... i jednak.... byłabym chyba stratna na takiej wymiance. Bo tuszu potrzebuję, ale nowego, świeżego, a nie mniej niż połowa 
Balsam I Love Love + żel 100 ml Eclat D'Arpege - nie jednak tanie, za zestawy zapłaciłam ponad 200 zł w obu przypadkach. Wiem, że w zestawie balsam wychodzi taniej, ale nie aż tak abym dawała za krem i resztkę tuszu dwie tuby o poj. 100 ml. + Jeszcze chcesz balsam 50 ml też tego droższego, z Eclat D'Arpege .....One są nowe. Nie chcę być tak stratna Krem Dax Cosmetics Yoskine pod oczy 15 ml kupię na allegro za 50 zł.Tusz nowy Lancome - już za 60 zł.
Może innym razem, bo taka wymianka mi się nie opłaci.
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------
Cytat:
Napisane przez nieprzytomna
Czyli wymianka:
- próbka Niny
- odlewka 150 ml Sleek Line
- mgiełka Jessici
- puder Outdoor Girl
za
- C-thru
- Pachnąca Szafa
- Hello Kitty
- błyszczyk Lovely
- mineralny Essence
- 2 tubki Avon
 ?
Moje dane się nie zmieniły, jeśli Twoje tak, napisz mi na PW  Wyślę oczywiście pierwsza
EDIT: Przepraszam, ale przypomniało mi się, że z Hello Kitty jest nie wszystko w porzadku. Tzn, brakuje cześci atomizera. Jest rurka, brakuje tylko tej nakładki rozpryskującej  Potrzebowałam do czegos innego i w efekcie popsułam i jedno i drugie ;( Jesli dla Ciebie to nie problem i będziesz miała w co przelać to ok, jeśli nie, to moze dobierzesz coś innego?
|
Aj..... no niestety nic już innego dla mnie nie znajdę.....
Wiesz.... może zostawimy to na później, może będziesz miała jakieś dokładki to zobaczymy ? Chyba, że coś weźmiesz za puderek mineralny Essence 01....? Ale Ninka wtedy odpada....
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------
Cytat:
Napisane przez ranka
hej
tak to normalna wielkosc pryzm - mam je od Lipka z wymiany. Jest gąbeczka.
Odlewke Lolity jak najbardziej, jednak nie mam atomizerka, tak wiec moge ci odlac do troszke do szklanej fiolki ok 6 ml jesli ci pasuje 
|
To mogę podesłać mój atomizerek - mam, tylko nie wiem dokładnie ile on ma pojemności, wydaje mi się, że tak ok 5-6 ml, ale nie dam sobie łba za to uciąć 
To co...wymiankujemy ?
- Givenchy Very Irresistible Summer Sun - Soleil D'Ete 75ml (letnia wersja),ok. 30ml z 75
ZA:
- Pryzmy kolor Shaping Beige, ubytek ok. 50%
- Sally Hansen odzywki do paznokci
- odleweczka Lolity Lempickiej ( do mojego atomizerka) ?
? 
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Cytat:
Napisane przez kisssek
W takim razie jeżeli pasowałaby Tobie wymiana balsam za mój żel chętnie na to przystanę 
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------
chyba że jesteś zainteresowana czymś jeszcze, bo jeżeli chodzi o miracle to wolałabym za to co określiłam w wątku  jakby co zapraszam na priv  pozdrawiam
|
No właśnie chętnie bym coś sobie dobrała by wartościowo się mniej więcej zgadzało, ale nic już u Ciebie w wątku nie widzę co bym mogła dobrać sobie
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-05-27 o 17:26
|