Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Itakowe wymianki-pachnidełka,mazidełka....
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 17:44   #162
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka
Dot.: Itakowe wymianki-pachnidełka,mazidełka....

Cytat:
Napisane przez toya2006 Pokaż wiadomość
tak myslę czy nie wymieniłybys my tego clinique na eclat? w sumie to 40 a to 50ml, zadna różnica, a miałabym zapach ktory bardziej mi sie podoba

poza tym bez zmian
Patrząc teraz zastanowiłam się nad tą ewentualną naszą wymianką i wiesz przepraszam Cię, ale ja jednak zrezygnuję.....

Tak na szybko od niechcenia przeliczyłam... i jednak.... byłabym chyba stratna na takiej wymiance. Bo tuszu potrzebuję, ale nowego, świeżego, a nie mniej niż połowa

Balsam I Love Love + żel 100 ml Eclat D'Arpege - nie jednak tanie, za zestawy zapłaciłam ponad 200 zł w obu przypadkach. Wiem, że w zestawie balsam wychodzi taniej, ale nie aż tak abym dawała za krem i resztkę tuszu dwie tuby o poj. 100 ml. + Jeszcze chcesz balsam 50 ml też tego droższego, z Eclat D'Arpege .....One są nowe. Nie chcę być tak stratna Krem Dax Cosmetics Yoskine pod oczy 15 ml kupię na allegro za 50 zł.Tusz nowy Lancome - już za 60 zł.

Może innym razem, bo taka wymianka mi się nie opłaci.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Czyli wymianka:
- próbka Niny
- odlewka 150 ml Sleek Line
- mgiełka Jessici
- puder Outdoor Girl

za

- C-thru
- Pachnąca Szafa
- Hello Kitty
- błyszczyk Lovely
- mineralny Essence
- 2 tubki Avon

?

Moje dane się nie zmieniły, jeśli Twoje tak, napisz mi na PW Wyślę oczywiście pierwsza

EDIT: Przepraszam, ale przypomniało mi się, że z Hello Kitty jest nie wszystko w porzadku. Tzn, brakuje cześci atomizera. Jest rurka, brakuje tylko tej nakładki rozpryskującej Potrzebowałam do czegos innego i w efekcie popsułam i jedno i drugie ;( Jesli dla Ciebie to nie problem i będziesz miała w co przelać to ok, jeśli nie, to moze dobierzesz coś innego?
Aj..... no niestety nic już innego dla mnie nie znajdę.....

Wiesz.... może zostawimy to na później, może będziesz miała jakieś dokładki to zobaczymy ? Chyba, że coś weźmiesz za puderek mineralny Essence 01....? Ale Ninka wtedy odpada....

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
hej

tak to normalna wielkosc pryzm - mam je od Lipka z wymiany. Jest gąbeczka.

Odlewke Lolity jak najbardziej, jednak nie mam atomizerka, tak wiec moge ci odlac do troszke do szklanej fiolki ok 6 ml jesli ci pasuje
To mogę podesłać mój atomizerek - mam, tylko nie wiem dokładnie ile on ma pojemności, wydaje mi się, że tak ok 5-6 ml, ale nie dam sobie łba za to uciąć

To co...wymiankujemy ?

- Givenchy Very Irresistible Summer Sun - Soleil D'Ete 75ml (letnia wersja),ok. 30ml z 75

ZA:

- Pryzmy kolor Shaping Beige, ubytek ok. 50%

- Sally Hansen odzywki do paznokci

- odleweczka Lolity Lempickiej ( do mojego atomizerka) ?

?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kisssek Pokaż wiadomość
W takim razie jeżeli pasowałaby Tobie wymiana balsam za mój żel chętnie na to przystanę

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

chyba że jesteś zainteresowana czymś jeszcze, bo jeżeli chodzi o miracle to wolałabym za to co określiłam w wątku jakby co zapraszam na priv pozdrawiam
No właśnie chętnie bym coś sobie dobrała by wartościowo się mniej więcej zgadzało, ale nic już u Ciebie w wątku nie widzę co bym mogła dobrać sobie

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-05-27 o 17:26
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując