Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-28, 12:56   #4782
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa

dziewczyny przypomniało mi sie, ze miałam zadzwonic do tej polecanej wizazystki co miała miejsce na 15 i wiecie?? dzwonie, a ta, ze ma dla mnie dobra wiadomosc. bo zwolniło sie miejsce na 12.00

i trzymała je dla mnie (mam fryzjera na 9.30 ) a makijazystak przyjedzie do mnie do domku. co wiecej umówiłam sie z nią na plener i co sie okazało, ze współpracuje z moim fotografem wiec rewelacja.

a na próbny umówie sie w lipcu z nią powiedziałą abym wiedziała jzu jaki garniutur bedzie miał TZ, jakie ja bede miała dodatki, suknie, i bukiet aby to wsyztsko grało ze sobą.

hm... zapomniałam zapytac sie o cene

ale ejstem pzreszczęsliwa
no to spuer
ja miała tez taką sytuacje że mi sie nagle zwolniła godzina, najpierw miałam miec na 7 rano i nie mogłam sie zdecydowac ale jak zadzwoniłam i poiwedziałam że może byc na 7 to babka mi powiedziała że bede na 9 rano bo ktoś zrezygnował tylko u mnie chodziło o fryzjera. Ciesze sie razem z toba. A ja własnie zaraz wychodze z pracy i jade do kwiaciarni zapytac o te bukiety a potem pojade do fryzjera obgadac ta próbna fryzurke a potem jade do restauracji wybrać te dekoracje i umówiłam sie z orkiestra zeby omówic wszystko.

Panieński jest o 21 mam nadzieje że będzie fajnie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora