Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 07:59   #2693
Efcia11
Przyczajenie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Agna, może powinnaś już przejść na etap stabilizacji - nie ma sensu się głodzić...
Ja czuje coś podobnego -nie mogę patrzeć na ryby i jogurty. Chude mięsko,maslanki, i omlet dunkana - jeszcze ok. więc narazie katuje się tym

Chce jeszcze zgubić ~9kg, więc pokatuje się jeszcze trochę. Najgorsze że @ mi się spóźnia, a waga od ponad tygodnia stoi w miejscu ;(

Justyna2639 - w moim przypadku w fazieI minus 3kg, i kolejne minus 3kg w fazieII, czyli około 1kg/tydzień w II fazie.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Mikima Pokaż wiadomość
Matko, co się dzieje!!

Od popołudnia nie moge odejść dalej od toalety, bo by sie skończyło tragedią. Nawet na zjęciach miałam problem i musiałam 3 razy wychodzić:/
strasznie mnie czyści i nie wiem czy to kwestia diety, czy dorobiłam się grypy żołądkowej, czy może jeszcze coś innego, wrrr
oby do jutra przeszło
A co jadłaś? ja miałam coś podobnego na początku II fazy, ale zwalam winę na pomieszanie maślanki i jogurtów z pomidorami.

Później uważałam na takie połączenia, i jak do tej pory się nie powtórzyło.