Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 08:34   #4848
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
magda
Przesyłka priorytetowa
czyli usługa realizowana najszybszą drogą, w celu doręczenia przesyłki:

w następnym dniu roboczym po nadaniu na terenie Polski - jeśli zostanie nadana do godz. 15.00.
Przesyłki nadane jako priorytetowe po ww. godzinie traktowane są jako nadane w dniu następnym.

do 3 dni roboczych po dniu nadania w krajach Europy

do 5 dni roboczych po dniu nadania w pozostałych krajach świata
ooo to bardzo szybko aby sie tylko jakis nie zagubił

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

No to nie jestem sama Wczoraj po pracy pojechałam do kosmetyczki. Ledwo zdązyłam przed burzą. Wchodze do domu a TZ myje podłogę ( w poprzedni weeekend- 4 dni temu była jego kolej!), nawet nie zareagowałam. Położyłam się na kanapie, TZ skończył i tak poczułam chłód, ze się pytam czy w kuchni jest otwarte okno On mówi ze tak, bo musi wyschnać podłoga. A lał strasznie deszcz, zacinał w okna, więc mówię, ze zamknął. On że zaraz, bo schnie podłoga Po chwili wstałam i sama poszła i o oczywiście wszystko mokre- szafki, jakieś naczynia, parapet, stołki Mówię, zeby przyszedł i zobaczył co zrobił... przez 10 minut nie chciał iść do kuchni, tylko specjalnie siedział w pokoju.

Ręce mi już opadły. Potem stwierdził, że mam problemy psychiczne Przykro mi się zrobiło. Każdy normalny człowiek, jak usłyszy, że jest burza to zamyka okna, a jak już zalało pokój to leci po szmate i wycięra a on spokojnie sobie siedział i wiem ze to było specjalnie.

Ja już sama nie wiem... do czego to prowadzi
oj.
No wiesz, z jednej strony sie starał. pozmywał podłogę (choc fakt z tym zalaniem kuchni o otwratm oknem podczas burzy mu nie wyszło). a naczynia pozmywał??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora