2009-05-29, 13:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Napisane przez Samoa
wiesz co, ale co innego zdjęcia z klasą a co innego jakieś robione ukradkiem w jakichs niby-ruinach. I to raczej profi fotograf nie jest, bo ani światła ani nic, laska ma zawiniętą pończochę, w ogóle nie jest ustawiona tak, że jakoś to jej ciało eksponować, obleśne majciory, dresiarski tatuaż i to już mówi samo za siebie. Bardziej to mi wygląda na spełnianie fantazji pana młodego, który chciał całemu światu pokazac dpe swojej zony i siebie w rolu lovera.Jacy modele taki efekt końcowy. NIe ma na tych zdjęciach ani nic erotycznego ani zmysłowego - a wydaje sie taki był zamysł, bo pan nie ma gaci spuszczonych a pani nie leży rozwalona jak u gina. NIesty mimo chęci wyszło to tandetnie.
A z tym kręceniem nocy poślubnej to akie cos jest chyba dla tych ludzi, którzy się umawiają na seks grupowy i ich jara jak ktoś na nich patrzy. Bo dla innych to chyba byłby straszny stres.
NIe mam płytki 
|
o ile mnie pamiec nie myli to ponczochy panna mloda zaklada se sama wiec wiesz.. ja np u nas przy sesja malzenskich nie widzialam wizazystki :p nie wiem jak to jest w krk bo wysuwam wniosek ze o to CI chodzi ??
SKonczmy temat sesja nieco niestosowna.. ale najwyrazniej na zyczenie klientow bo przeciez fotograf sam by tego nie zrobil gdyby oni nei chcieli...
wiec pozostanmy przy wersji ... sami tego chcieli i im sie podoba.. a innym.. to rzecz gustu.. jak dla mnie lekko za hardcorowe.. ale ja uznaje prawo innych do robienia takich (mysle ze wy tez :P)
Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-29 o 13:19
|
|
|