Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 14:13   #251
daciaaaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.4

Po jednym dniu nieobecności powracam .
W czwartek napisałam kartkówkę z fizy-poszło całkiem nieźle, ale zobaczymy co z tego będzie. No i jak wszystkim wiadomo (albo i nie) M. wtedy miał koło mnie lekcje.
Na przerwie kucnęłam koło znajomej z jego kl., bo niestety na ławce miejsca nie było, ale zaraz jedno się zwolniło i usiadł koło mojej znajomej. Powiedziałam hej, a zaraz po tym siadłam na ławce, bo mnie koledzy z klasy ciągle przewracali . I tak oddzieleni od siebie jedną osobą siedzieliśmy bez słowa, aż pomiędzy nim, a moją znajomą nie wpylił się kolega z jego kl. M. ma taki telefon jaki ja chciałam sobie kupić i wgl pomyślałam, że jak zdarzy się, że bd. mogła koło niego siedzieć, albo wracać z nim to poproszę o numer-nikt chyba by nie odmówił .
Potem już go nie widziałam, bo poszłam do domu kultury na spektakl, a kółka nie było.
Dziś nie byłam w szkole i jest cholernie zimno, gdzieś 10 stopni i taki wiatr wieje, brrr. Sprawdzian z matmy mnie minął, jutro mam występ i bd. musiała udawać chorą, a w pon. spr. z chemii , ale mamy tylko 2 lekcje, więc nie wiem czy pójdę.

Cytat:
Napisane przez Calineczka777 Pokaż wiadomość
Melduję sie !
Wróciłam do was
Teskniłam !!! Moje złotka
Wybaczcie ale nie bede tyle nadrabiac. Wybczycie mi ?;*
Ja oczywiście, że wybaczę . Dobrze, że jesteś, bo mi się tęskniło .

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
a co tamw Wałczu będziesz robic ?

Tam mam wujostwo i akurat mój brat cioteczny będzie się żenić. Dziś oficjalne zaproszenie dostałam. Pobędę tam te 4 dni, a potem albo zostanę tam, albo pojadę do Kołobrzegu, ale chyba to drugie . A tak jak jestem na wakacjach i feriach to zazwyczaj się nudzę, albo sama chodzę po mieście i też się nudzić.
daciaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora