Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 15:28   #93
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

GOSBAJ no to teraz czekamy cierpliwie 3 tyg i na relacje z pierwszej wizyty zobaczenia fasolki
A ja dzis czulam sie calkiem niezle....do czasu,ehh przecenilam swoje mozliwosci
Ale teraz sobie leze i mam nadzieje ze za chwilke znow przestanie bolec

Agusia nie krzycz,juz dostalam ochrzan,bo niestety Tz przyszedl wczesniej z pracy i mnie przylapal A musialam je wyprac bo juz wygladaly tragicznie az mi sie dzwigalo jak na nie patrzylam
Noo ja tez sie juz naczytalam I wole nie myslec ze i mnie moze sie to przytrafic,choc jak przypuszczam przytrafila mi sie ciaza niechciana przez moj organizm...bo kilka miesiecy temu pamietam jak dzis spoznila mi sie 3 dni @,czulam sie calkiem niezle,jedynie co to pobolewal mnie brzuch,noo jak na @,wstalam rano z lozka bo chcialo mi sie siusiu i nim doszlam do lazienki wszystko po drodze zabrudzilam
Juz bede grzeczna i bede spokojnie lezec Ale musialam to zrobic bo nikt mi nie przyjdzie tego zrobic

A juz jutro ohhh wyczekana sobota....oby to byla jedna z najcudowniejszych sobot mojego zycia

Hehe Tz kupil dzis tescik w drodze z pracy przyszed,dal mi go i po 10 min patrzy na mnie i pyta " i co zrobilas juz"??? Biedny niecierpliwi sie chyba bardziej niz ja
A ja z jednej strony nie moge sie doczekac jutra,a z drugiej jak mam zobaczyc tylko jedna kreche to wolalabym zeby dzisiejszy dzien jeszcze trwal i trwal
Trzymajcie kciuki kochane
Elcia....byle do jutra

Buziaczki Sloneczka i milutkiego popoludnia

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Elcia ciesz sie ciesz ze nie mecza Cie zadne dolegliwosci nieprzyjemne zwiazane z ciaza Dzis rozmawialam z kolezanka i mi opowiadala jak jej znajoma od poczatku ciazy cokolwiek by nie zjadla czy nie wypila wszystko zaraz zwraca I tak juz 4 miesiace,a gdzie tam 9 Normalnie jakas masakra tak sie meczyc
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora