Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 19:30   #91
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Dzien dobry w nowym watku. Trzymam kciuki za nasze dwa maluszki i bardzo mocno za Antonia, zeby jak najdluzej zostal w brzuszku.
Wczoraj bylam u poloznej. Wszystko jest w porzadku, pomiar brzucha wskazuje, ze maly jest troche wiekszy niz by wynikalo z terminu ostatniej miesiaczki. Natepna wizyta za 3 tygodnie.
Slyszalescie o tym, ze podobno na podstawie tego kiedy poczulysmy pierwsze ruchy dziecka mozna powiedziec dosc dokladnie, kiedy bedzie porod. Bo mnie cos dzwoni, ale nie pamietam w jakim czasie po porodzie mialby nastapic ten moment.
Buziaki dla wszystkich Brzuchatek i juz Mamus.

Ja słyszałam, ze chyba od pierwszego kopniaka należy liczyc 20 tyg do przodu i wtedy można stwierdzic w którym tygodniu będzie poród

U mnie pierwsze ruchy w 16 tyg (drugie dziecko, więc szybciej), czyli wypadałoby, ze w 36 się rozpakuję

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
hehe, moze i doczekam sie tego C
http://allegro.pl/item647003065_krot..._50_56_cm.html
patrzcie jakie fajne nadruki są na tej aukcji. ciekawe tylko jak z jakoscią...

I weź tu zdecyduj się na jakiś nadruk z tylu wzorów ...