Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - proszę o pomoc w sprawie mojej cery!Pani Beatko i forumki!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-04-16, 10:08   #1
Anetae
Przyczajenie

proszę o pomoc w sprawie mojej cery!Pani Beatko i forumki!

Hej! Witam wszystkich serdecznie.Jestem nowa na tym forum i bardzo mi się ono podoba.Mam problem z moja cerą,zawsze myślałam,że jest ona tłusta,pojawiają mi się wypryski,mam rozszerzone pory i świeci mi się często buzia,choć teraz mniej i jest mnóstwo okropnych zaskórników.Podczas badania cery w pewnej aptece stwierdzono,że mam na policzkach przesuszoną cerę(czy odwodnioną),widać było na monitorku jakieś takie suche jakby płatki skóry .Mój problem polega na tym,że nie wiem kompletnie jak o nią dbać.Używam żelu do mycia twarzy do skóry mieszanej i tłustej,mleczka nawilżającego i toniku też nawilżającego.A najgorszy problem mam z kremem,poniewaz nie mogę za bardzo dobrać ,jeśli kilka dni poużywam jakiegoś nawilżającego to buzia jest tłusta i błyszczy się i zaczynają wyskakiwać krostki,teraz używam kremu z białych winogron Avonu i niby jest dobrze,przyjemnie,ale po kilku użyciach skóra jest jakby mało nawilżona.I do tego te zaskórniki,rozszerzone pory i ogólnie cera wygląda na zmęczoną ,pozbawioną blasku.Bardzo proszę o radę co do pielęgnacji i propozycje produktów które powinnam używać.Pozdrawiam serdecznie
Anetae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując