Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-29, 21:30   #122
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
to wkleję kilka zdjęć żeby Was rozruszać
sliczne ciuszki i mamusia

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
na starym wątku mariola napisała że w szpitalu zostaje na obserwacji bo spadło tętno małego i mają patrzeć co i jak. ewentualnie ciecie, kurcze trzymamy kciuki
.........

Aniu fajne zakupy!!

Katarzynko moze te leki pomoga.....ale i tak dobrze ze nic wiekszego nie stwierdzili.......a nadal cie swedzi??

No wiec melduje sie i ja na nowym watku!!
Wszystkim mamusiom dziekuje za kciuki

Dzisiaj pojechal ze mna tż.....i mowie mu ze ma patrzec uwaznie w monitor jak lekarz bedzie pokazywal to miedzy nozkami....
a wiec zaczelam 32 tc.....glowka ma 79mm czyli 30tc, a nogi 33tc- czyli jak to lekarz powiedzial dlugie nogi i mala glowka czyli dziolszka....
i pokazal pupcie i wyraznie widac piske, nawet tż widzial ze nic tam nie ma innego...czyli jednak Weroniczka
ale glowke ma juz bardzo nisko, tuz nad spojeniem łonowym....szyjka skrócona mam napisane w karcie TS2......nie wiem co to znaczy
ale trzyma i jest zamknieta........
na nastepna wizyte mam zrobic badania morfologie i mocz
lekarz rokuje ze mala bedzie miala gdzies do 3200 kg najwiecej, ale jak tż powiedzial mu ze wazyl 5 kg jak sie urodzil a ja mu powiedzialam ze 3600 to powiedzial ze w razie jakby mala miala 4kg to nie bedziemy ryzykowac i bedzie cesarka......bo mam waska miednice.....
a i co do terminu porodu to powiedzial ze raczej koniec lipca....

uciekam bo jestem bardzo zmeczona......plecy mnie bola jak cholera....
musze jeszcze przygotowac wszystko na wesele, a okazalo sie ze tz ma brudne spodnie od garniaka, a jak go pytalam ostatnio zeby dac do czyszczenia to powiedzial ze sa czyste dobrze ze material taki ze mozna wyprac, powinny wyschnac do jutra......

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora