2009-05-29, 23:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Cytat:
Napisane przez wiewioora83
No właśnie, dołączam się do pytania. Któraś z aparatek zachwalała, że pastą Blanx doczyściła nawet przebarwione gumeczki (a mi zawsze szybko żółkną, więc przydałaby się taka super pasta).
A o co tak właściwie chodzi z tymi wyciągami? W jakim celu się je zakłada, bo jakoś nigdy nie doczytałam.
|
Ja mam blanxa. Najpierw używałam anty osad a teraz mam klasyczną i nie zamienię tej pasty już na żadną inną. Jest rewelacyjna. Po 3 tygodniach stosowania zęby są wyraźnie bielsze a i osad tak do nich nie przylega.
Co do gumek, to moje się nie przebarwiają więc nie wiem jak Blanx na nie działa. Ale myslę, że dał by radę 
Paulinka Ja wuciągi nosze już 2 miesiące a orto zapowiedziała mi na samym początku, że moje leczenie będzie się składało z intensywnego noszenia wyciągów 
Myślę, że to zależy od wady. Ja mam ( a raczej miałam, bo juz odchodzi w zapomnienie dzięki wyciągom ) duży tyłozgryz. Dodam, że mam ściągać wyciągi jedynie do jedzenia.
W środę wizyta i znowu dylemat - kolor gumek.
Dziś zakupiłam irygator. Taki fajny mały podróżny 
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------
Taki irygatorek se sprawiłam o http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przenosny-iryg...asonic-ew-1270
|
|
|