Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Goście i ich pomysły, wymówki i inne dziwne sprawy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 07:24   #86
Beatka10
Raczkowanie

Dot.: Goście i ich pomysły, wymówki i inne dziwne sprawy.

Cytat:
Napisane przez iz0lek Pokaż wiadomość
Pewnie nie przyjdą, i nie chce im się stracić 20gr na telefon
Ja bym nie dzwoniła, tylko ich wykreśliła z listy. Nie potwierdzili przybycia w czasie - nie będzie dla nich miejsca na weselu
PS. Tak tylko mówię, a jak przyjdzie co do czego, to pewnie sama będę wydzwaniać po 100 razy i się dopytywać i zachęcać do przyjścia
powiem Ci, ze ja tez myslalam, ze ABSOLUTNIE nie bede wydzwaniala za nimi.Ale nie wyobrazam sobie sytuacji, ze przyjezdza ok 10 osob i nie ma dla nich miejsca i co mialabym zrobic? oni sa z gor i nie wrocili by sie do domu.Choc mnie krew zalewa ale zadzwonie do tych ludzi.Nie wiem czy wynika to z braku kultury , ale jesli ktos jasno prosi o potwierdzenie to bez wzgledu czy sie przychodzi czy nie, powinno sie oddzwonic.tak jak i moj Tz-wczoraj jezdzil po ludziach od siebie z rodziny i pytal sie czy przyjda, ludzie naparwde nie zdaja sobie sprawy jakie to klopotliwe.I bardzo dobrze, ze tak zrobil bo okazalo sie, ze mnostow malzenstw nie przyjdzie z dziecmi a ja place od kazdej osoby, nastawilabym sie , ze beda a tu i kasa w bloto wyrzucona...