Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 07:29   #4694
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Iii tam, głupoty gadasz
A właśnie ten Rimmelkowy też mnie zaciekawił, on inny od OPI więc pewnie se kiedyśtam kupię dzisiaj jeszcze w Naturze wyhaczyłam granatowy mały lekko perłowy Sensuque, nawet fajny kolorek tylko nie wiem jak z ich jakością

A w ogóle ta natura kelparzowa jest do dupy, nie było ani nowych tuszy astora, ani błyszczyków i szminek Maybelline ani Rimmelków chociaz są w gazetce

A ja zdałam zaliczenie Jeszcze nie mam oceny ale przypuszczam , że będzie to coś koło 4.0- bo test był dwuczęściowy, z jednej mam wystawione 4.5 a z drugiej 15 pktów na 20 więc przypuszczam, ze będzie to coś koło 3,5 więc średnia akurat na 4.0 wypada
Ale się cieszę
rzyrafko gratuluję zdanego zaliczenia!

Ja mam ten mały granatowy Sensique i wg. mnie jest taki sobie. 1 warstwa to za mało, żeby było widać kolor(robią się smugi) a jak nałożysz drugą to ona strasznie długo schnie i nawet jak się wydaje, że jest już sucha to wystarczy lekko docisnąć paznokciem a zostaje ślad. Poza tym dość szybko odpryskuje i sama konsystencja jest jakaś taka tępa do nakładania. Nie umywa się do Evelinki

Mnie też te nowe błyszczyki Rimmel zaciekawiły, miałam być wczoraj w Solvayu po pracy żeby obczaić czy są, ale pogoda mnie odstraszyła. Może się wybiorę tam w przyszłym tygodniu, bo mam mieć wolny piątek