2009-05-30, 07:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Iii tam, głupoty gadasz 
A właśnie ten Rimmelkowy też mnie zaciekawił, on inny od OPI więc pewnie se kiedyśtam kupię  dzisiaj jeszcze w Naturze wyhaczyłam granatowy mały lekko perłowy Sensuque, nawet fajny kolorek tylko nie wiem jak z ich jakością
A w ogóle ta natura kelparzowa jest do dupy, nie było ani nowych tuszy astora, ani błyszczyków i szminek Maybelline ani Rimmelków chociaz są w gazetce
A ja zdałam zaliczenie  Jeszcze nie mam oceny ale przypuszczam , że będzie to coś koło 4.0- bo test był dwuczęściowy, z jednej mam wystawione 4.5 a z drugiej 15 pktów na 20 więc przypuszczam, ze będzie to coś koło 3,5 więc średnia akurat na 4.0 wypada 
Ale się cieszę 
|
rzyrafko gratuluję zdanego zaliczenia! 
Ja mam ten mały granatowy Sensique i wg. mnie jest taki sobie. 1 warstwa to za mało, żeby było widać kolor(robią się smugi) a jak nałożysz drugą to ona strasznie długo schnie i nawet jak się wydaje, że jest już sucha to wystarczy lekko docisnąć paznokciem a zostaje ślad. Poza tym dość szybko odpryskuje i sama konsystencja jest jakaś taka tępa do nakładania. Nie umywa się do Evelinki 
Mnie też te nowe błyszczyki Rimmel zaciekawiły, miałam być wczoraj w Solvayu po pracy żeby obczaić czy są, ale pogoda mnie odstraszyła. Może się wybiorę tam w przyszłym tygodniu, bo mam mieć wolny piątek
|