2009-05-30, 08:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Archiwum GG
Nie zastanawiaj się ani chwili, to bardzo prostackie i złośliwe co oni zrobili. Zostaw go, zerwij z nimi wszelkie kontakty. Wiem, że będzie ciężko, ale nie ma innego wyboru. To co się stało nie może przejśc bez echa. Jeśli było go stac na coś takiego, będzie go stac na coś jeszcze gorszego. Wiem, że go kochasz, .że ciężko zerwac z kimś tak z dnia na dzień, ale nie daj się nabrac na cieple słówka. Pózniej może byc już za pózno! Powiedz, że wybaczyłaś, ale to koniec. Miej charakter, miej osobowośc, nie daj sobie wejśc na głowę!
Co do Twojej deprsesji, naprawdę współczuję. Nie wiem jak to jest, bo nie przeżyłam tego.
Wiem, że życie może wydaje Ci się bezsensowne itd. , ale staraj się znalezc coś, kogoś co sprawi, że nabierze sensu. To chyba najlepsza rada. Nie możesz spoczywac na laurach i miec nadzieję, że samo wszystko się ułoży. To Ty jesteś kowalem swojego losu. Wiem, że pewnie czułaś, że Twój obecny Tż jest sensem Twojego życia, po tym co zrobił może go straciłaś, ale nie poddawaj się, a zaowocuje to czymś cudownym
Nie jest za późno!
|
|
|