|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Cytat:
Napisane przez majka versace
Po trzecie gizmiatko już wyszła ze szpitala. Synuś nadal w inkubatorze. Oboje czuja się dobrze.
No i musze się pochwalić że widziałam zdjęcia Natanielka. Słodziachny maluszek. Jak na wcześniaczka to spory kawał chłopa
|
Super wiadomość :jup i: Teraz tylko czekamy aż mały Natanielek wróci do domku do Mamusi... :ehe m:
I dołączam się do prośby o zdjecia Maluszka
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Mnie obudzil swiąd.Najpierw nie mogłam zasnac, myslałam ze sie zadrapie.Z mężem na 4 ręce mnie drapaliśmy, i stękałam jak choinka, bo jeszcze w tylu miejscach atakowało.Jakby komary mnie pokuły miejsce przy miejscu  takie porownywalne uczucie i ulga z drapania mierna...
Wtałam, wypiłam uderzeniowa dawke calcium i 
|
Przykro mi kochana że musisz tak się męczyć...oby te leki pomogły...
I chciałam Ci życzyć...
   : roza:Dużo zdrówka, uśmiechu każdego dnia, by Mąż dbał o Ciebie i Waszą Małą księżniczkę...by poród był lekki i bezbolesny a Lauka zdrowa i silna...i spełnienia wszystkich Twoich marzeń   
P.S. Ja też Bliźniaczkiem jestem...
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
Dzien dobry mamusie 
ale z was nocne marki 
ja wstalam i az mi sie nie chce nigdzie isc, na zadne wesele-pogoda brzydka, pada i jest zimno a ja nie mam co wlozyc na sukienke.......chyba jakis sweter wezme , ktory i tak sie nie dopina 
|
Szal to dobry pomysł A wiesz że jak się człowiekowi nie chce iść na jakąś imprezę to wtedy się najlepiej bawi??? ...więc życzę super wesela i pyszności na stole
I ja mówię dzień dobry
Od tych nowości spać nie mogła, a jak zasnęłam to dopiero teraz Rodzice mnie obudzili że są już 50 km od domu...więc szybko muszę się ogarnąć i niedługo po nich jadę
Miłej soboty Mamusie
Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-05-30 o 09:35
|