Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Styczeń 06 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 09:23   #117
Moni@
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Styczeń 06 III

Witajcie

Mnie mało co widac bo ja od tygodnia chodze po pracy do mieszkania sprzatac, zostalo mi jeszcze conieco, mysle ze dzis skoncze i juz tam zostane na noc

Nie mam jeszcze TV i internetu:/ wiec bede sie troszke nudziała..

Alienku co do podpisania jakiegos papieru to wiem ze cos takiego jest, bo firma płaci za Twoje szkolenia, daje Ci awans albo przedluza tym samym umowe (zalezy jak planują cie zatrzymac dla siebie) wiec boja sie ze mozesz po takim szkoleniu odejsc z "doswiadczeniem" do konkurewncji wiec zastrzegaja sobie takie prawo....Wiem ze to jest na jakis okres czasu np ze przez rok nie mozesz odejsc...to przeciez nie na całe zycie... Dowiedz sie wiecej na ten temat..

Jastin szmery jak pamietasz własnie Nel pisała u Amelki i ją pocieszałysmy Ty sie teraz nie martw bo popadniesz w jakies choróbsko A Wika i Weroniczka potrzebuja silnej mamy a nie wraka Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze...Dawaj znac jak tylko wyniki beda..

Nel, ja urlop planuje w lipcu, nie wiem na 100% musze z siostra pogadac, bo Szymka przedszkole jest zamkniete 2 m-ce i ja kompletnie nie wiem co robic...Dyzur peni w sierpniu drugie przedszkole ale Szymek moze tam chodzic tylko miesiac i nie wiem co robic dalej... martwie sie tym, bo w pracy zwolnil nam sie jeden pracownik i jestem sama oprócz byłego Tż, ktory wpada tylko do sklepu i wypada....Martwie sie jak bede wychodzila po Szymka do przedszkola no i co w wakacje zrobie...

Uciekam na zakupy bo juz 11 i lece do mieszkania konczyc porzadki, czas sie wprowadzic

Milego dnia, Jastin ucałuj Weronisie - i glowa do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując