2009-05-30, 09:52
|
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
dziendobry   
a co Wy takie plodne w sobote z rana?
mnie dopadlo chorubsko nie dosc, ze wszystko mnie boli i ledwo sie ruszam to jeszcze nos zapchany i gardlo boli strasznie 
a dzis tyle roboty, chate trzeba posprzatac, zrobic obiad, potem jakies salatki itp na wieczor bo przychodza znajomi opic mieszkanie, odwiezc malego do babci i jeszcze przyjezdza facet montowac szafke w lazience....ehh jak ja to wszystko przezyje, ledwo sie ruszam
chociaz TZ powiedzial, ze mi pomoze, odkurzy itp...
Cytat:
Napisane przez majka versace
Po pierwsze melduje się na kolejnej części.
Po drugie Gratulacje dla kolejnej mamusi Marioli i jej synka Antonio  Niech rośnie zdrowo
Po trzecie gizmiatko już wyszła ze szpitala. Synuś nadal w inkubatorze. Oboje czuja się dobrze.
No i musze się pochwalić że widziałam zdjęcia Natanielka. Słodziachny maluszek. Jak na wcześniaczka to spory kawał chłopa
|
to cudownie  
mam nadzieje, ze jak juz dojdzie do siebie to pojawi sie na watku
a zdjecie my tez chcialybysmy zobaczyc 
ciekawe jak tam mariolasl
katarzynko wszystkiego najjjjjlepszego dla Ciebie i dla Twojego meza, aby kazdy Wasz dzien byl radosny i aby Wasza dzidzia urodzila sie zdrowa i wtedy kiedy trzeba 
no i oczywiscie trzymam kciuki aby wyniki byly pomyslne 
ja czekam teraz na TZ az przyjedzie z pieczywem, ma mi zrobic sniadanko dzis raczej rzadko bede sie udzielac bo kupa roboty a ja jestem spowolniona przez ciaze i dodatkowo przez te przeziebienie
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
aha i jeszcze jedno - chcialam Wam podziekowac za wszystkie dobre slowa       jestescie kochane    
milego dzionka
|
|
|