Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 09:52   #168
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

dziendobry
a co Wy takie plodne w sobote z rana?
mnie dopadlo chorubsko nie dosc, ze wszystko mnie boli i ledwo sie ruszam to jeszcze nos zapchany i gardlo boli strasznie
a dzis tyle roboty, chate trzeba posprzatac, zrobic obiad, potem jakies salatki itp na wieczor bo przychodza znajomi opic mieszkanie, odwiezc malego do babci i jeszcze przyjezdza facet montowac szafke w lazience....ehh jak ja to wszystko przezyje, ledwo sie ruszam

chociaz TZ powiedzial, ze mi pomoze, odkurzy itp...

Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
Po pierwsze melduje się na kolejnej części.

Po drugie Gratulacje dla kolejnej mamusi Marioli i jej synka Antonio Niech rośnie zdrowo

Po trzecie gizmiatko już wyszła ze szpitala. Synuś nadal w inkubatorze. Oboje czuja się dobrze.

No i musze się pochwalić że widziałam zdjęcia Natanielka. Słodziachny maluszek. Jak na wcześniaczka to spory kawał chłopa
to cudownie
mam nadzieje, ze jak juz dojdzie do siebie to pojawi sie na watku
a zdjecie my tez chcialybysmy zobaczyc

ciekawe jak tam mariolasl

katarzynko wszystkiego najjjjjlepszego dla Ciebie i dla Twojego meza, aby kazdy Wasz dzien byl radosny i aby Wasza dzidzia urodzila sie zdrowa i wtedy kiedy trzeba
no i oczywiscie trzymam kciuki aby wyniki byly pomyslne

ja czekam teraz na TZ az przyjedzie z pieczywem, ma mi zrobic sniadanko dzis raczej rzadko bede sie udzielac bo kupa roboty a ja jestem spowolniona przez ciaze i dodatkowo przez te przeziebienie

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

aha i jeszcze jedno - chcialam Wam podziekowac za wszystkie dobre slowa jestescie kochane

milego dzionka
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora