Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najlepsze kosmrtyki nie te "od mycia do mycia" ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 11:34   #2
maggda86
Raczkowanie

Dot.: najlepsze kosmrtyki nie te "od mycia do mycia" ;)

miałam ten sam problem, stosowałam najróżniejsze rzeczy , ale moje włosy wyglądały dobrze tylko po napakowaniu ich silikonami, były tak zniszczone że nawet farba nie złapała ich równo. Włosy miałam długi i za nic w świecie nie chciałam ich ścinać... do czasu kiedy opadły mi ręce i stwierdziłam ze chce wyglądać jak człowiek.
Ścięłam je ( jakieś 20 cm) i poczułam ulgę, choc myslałam ze bede za nimi płakac. Co do kosmetyków, to polecam absolut repair powerB ( co prawda tam tez są sylikony - ale trzymają sie kilka myc). Mam również Kerastase nektar termiczny- to jest cos takiego jak ten cement- ale nie moge powiedziec, żeby po myciu coś zostawało, bo zanim wyschnął to nakładam kolejny raz.

Mysle ze musisz sie skupic na zamykaniu łusek włosów zniszczonych, to co napisze nie bedzie bardzo pocieszające,, ale ich juz sie nie da uraowac. Dbaj o te co odrastają, może stosuj coś zeby szybko odrosły ( ja pike drożdże i stosuje garnier neril).

Naprawde lepiej wygladają krótsze i zdrowe niż długie zniszczone, porowate strąki.
maggda86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując