Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 11:25   #181
majka versace
Zadomowienie

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
my tez chcemy zobaczyc maluszka? jest szansa?
A ty tez cierpisz na bezsennosc?
No cóż. Niestety nie czuje się upoważniona do pokazywania zdjęcia Natanielka. Zresztą nie mogłabym odebrać tej przyjemności mamusi małego. Przekaże gizmiatko ze chciałybyście zobaczyć, napewno wkrótce się odezwie.

katarzynka ja na bezsenność nie cierpie, poprostu tutaj jest godzina do tyłu więc nie tak strasznie późno. Chciałam wam napisać o gizmiatko ale wizaż nie działał więc próbowałam aż mi się udało.

Co do swędzenia to mam to samo. Pisałam o tym jakiś miesiąc temu. Robiłam badania i wyszło że cholestazy nie mam. Dostałam leki ale nie pomagają. Już nawet było troche lepiej ale znowu to wszystko wraca najgorsze że mnie swędzą konkretne miejsca np. w jednym miejscu na szyji i pod lewą pachą, często też między piersiami....i ogólnie to pare innych miejsc. Teraz jak pójde do lekarza to znowu poprosze o badania bo to wkurzające jest strasznie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a moja mała caly czas mi dupcie wypina i to tak mocno ze czuje jak nogami zapiera sie o kosc miednicowa!!
Mój mały też tak robi. Najczęściej "siedzi" po prawej stronie bo mam wtedy taką górke

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Przez to szybkie tempo dziewczyn dziś definitywnie biore się za pranie ubranke dla małego. Dzis też dostane część rzeczy od koleżanki więc zostanie mi do kupienia niewiele. Najgorsze że nie mam łóżeczka a wybór mam ograniczony bo mam mało miejsca w sypialni.

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora