Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - o braniu "leków na nerwy"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 15:54   #14
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: o braniu "leków na nerwy"

a ja powiem na swoim przykladzie ze uwazalam kiedys tak jak wy, ze po co tabletka, ze samo przejdzie, ze wyspie sie, przejde, pojezdze na rowerze, bo okres sie zbliza, bo stres przejsciowy w szkole, odkladalam odkladalam mimo iz widzialam ze cos ze mna nie tak, mialam dusznosci, robilo mi sie slabo i caly czas udawalam twarda, ze mi przejdzie ze dam rade, do czasu kiedy nasililo sie tak ze nie moglam wyjsc sama z domu, robilo mi sie slabo, nie spalam cale noce, poszlam do lekarza pierwszego kontaktu i nie dosc ze mnie ochrzanil ze tyle zwlekalam to wyraznie powiedzial ze leki i psychoterapia, ale leki obowiazkowo bo w takim stanie rozjuszenia nerwowego jak bylam to potrzeba bylo wyciszyc organizm bym mogla funkcjonowac i wtedy dopiero psycholog. Owszem czasem nmiektorzy zbyt pochopnie siegaja po srodki, ale zwlekanie z nimi jesli sie widzi ze cos jest nie tak tez nie jest dobre

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując