Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 15:59   #2298
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

Grrr nie miałam netu od rana

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Martwi mnie to że on taki malutki :-(((
Nie martw się - pewnie jeszcze nadrobi te braki

Cytat:
Napisane przez Fasoleczk4 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
wczoraj już nie siedziałam na komputerku, dlatego nie napisałam nic po wizycie ... dzisiaj też chyba tylko na chwilkę jestem.
Ogólnie rzecz biorąc lekarz powiedział, ze ciąża jest malutka, jak na swoj wiek po drugie ulozenie posladkowe i dziecku jest bardzo niewygodnie (ale nie wie czemu sie nie przekreci). Po trzecie skurcze się moga nasilać i mam leżeć, leżeć i leżeć. Dostałam nospe, magnez i jeszcze jakies leki. Najlepiej, jakbym wcale nie wstawała (ale tak się nie da, ja nie mam faceta, ktory zrobi za mnie wiekszosc rzeczy , wiec leze jak najwiecej, ale po domku się krzątam). dzisiaj mam egzamin, ale nie pojechalam, nie potrzebny mi stres!!!
No to leż i odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Hej mamusie gratuluje syneczków a ja byłam dzisiaj w ciuchlandzie kupiłam dzinsy ciążowe za 8 zł ale ile było ubranek dla maluszków, szkoda że nie wiem jaka jest płeć bo na dziwczynkę było tyle pieknych bluzeczek że szok, mama mnie szybko przegoniła bo stwierdziła żebym poczekała skoro nie wiem co tam sie kryje, kupiłam tylko żółte śpioszki uniwersalny kolor.
A jakoś nigdy ciążowych ubrań nie mogłam spotkać w lumpkach

Dziś kolejny dzień z tych beznadziejnych - po ciężkiej nocy mam non stop takie nijakie samopoczucie, nic mi się nie chce i ogólnie do bani

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora