Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet to świnia (a przynajmniej mój)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 16:38   #41
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Facet to świnia (a przynajmniej mój)

Cytat:
Napisane przez karolcia180000 Pokaż wiadomość
wcale sex nie jest najwazniejszy dla mnie,choc nie ukrywam ze przywiazuje spora wage do tego. chodzilo mi o to ze ja mam byc na jego zawolanie kiedy jemu sie chce, a jak ja mu zaproponowalam ostatnio zebysmy spedzili razem troche czasu i nadrobili lozkowe zaleglosci to powiedzial ze mi tylko ruchanie w glowie. Powiedzial to w taki sposob jakby chcial mi dac do zrozumienia ze on ma gdzies moje potrzeby, ze to sie nie liczy.. Zdenerwowalo mnie to, no bo czy kobieta nie ma potrzeb seksualnych?? mamy takie same prawa jak faceci! ale z tego co on powiedzial to widocznie on uwaza inaczej.. I nie dosc ze mnie oskarzyl ze "mi tylko ruchanie w glowie" to jeszcze powiedzial ze chce sprobowac z inna. jak Ty bys to odebrala?? przypuszczam ze podobnie jak ja. bo on nie powiedzial tego w zartach tylko calkiem na serio, bo wiem kiedy on zartuje a kiedy nie.
Dziewczyno, widzisz tylko przez idiotę cierpisz.. Po co? On cię nie szanuje nic, a nic... Zostaw go, jeszcze sobie naprawdę kochanego i porządnego znajdziesz.