Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 18:25   #730
nivalis
Raczkowanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Luizko_
Co do Twojej teorii to ja normalnie mam ok 89,5 w biuście a w pochyleniu 92. No i 60FF bułkuje, ale jeszcze 60g nie miałam okazji pomierzyć.
Poprosiłam o doradzenie rozmiaru effuniakowego, ciekawe co mi wymyślą.

Kurczę mam bardzo szczuplutką koleżankę, ostatnio sprawdzałam, gdzie ma obwód ze swojej 70tki.... Niestety wysoko, conajmniej łopatki. A wydawało mi się, że HM co jak co, ale aż tak rozciągliwy nie jest. Może się mylę.
Mam nadzieję, że 60tki effuniakowe, będą na nią dobre. Muszę ja dopaść z metrem i wymierzyć.
Sprawa nie jest taka prosta... Mam praktycznie identyczne wymiary jak Ty, ostatnio przymierzałam Tango plunge i 60FF było za małe, 60G dobre, ale według mahedy "bardzo na styk" Z kolei jak przymierzyłam Veronę plunge 60FF to była dobra... Nic już nie wiem

A co do H&M - moje stare 75tki z H&M mogę sobie zapiąć na biodrach

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
No fiszbiny np. w 60FF i 65e to inna bajka... Tak jak zabudowanie stanika. Właściwie nie rozumiem tej logiki!
A Masqueradki w rozmiarze 60 są na wagę złota. Ale Luizka_ mówiła, że mają przywędrować na jesień do Polski.
No niestety tylko w dwóch modelach, przy czym jeden strasznie dziobuje sądząc po zdjęciach jakie widziałam.
Do mnie właśnie leci z Anglii upolowany na lobby fioletowy Emerald 28G Mam nadzieję, że będzie pasował... Przynajmniej zorientuję się, czy warto bawić się w zamawianie 28ek z Bravissimo z jesiennej kolekcji Masquerade...

Edytowane przez nivalis
Czas edycji: 2009-05-30 o 18:33
nivalis jest offline Zgłoś do moderatora